Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Albayrak'ın acı günü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

20 ve 21.Dönem Kırıkkale Milletvekili Kemal Albayrak’ın babası Hasan Hüseyin Albayrak dün vefat etti. Albayrak’ın cenazesi Ahılı Köyü Merkez Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Ahılı aile mezarlığına defnedildi.
 
AİLE MEZARLIĞINA DEFNEDİLDİ
20 ve 21.Dönem Kırıkkale Milletvekili Kemal Albayrak’ın uzun süre rahatsızlığı bulunan ve Ankara’da tedavisi devam eden babası Hasan Hüseyin Albayrak dün vefat etti. Albayrak’ın cenazesi Ahılı Köyü Merkez Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Ahılı’da bulunan aile mezarlığına defnedildi. Albayrak ailesini Kırıkkale’den olduğu kadar Türkiye’nin her yerinden tanınmış siyasi ve bürokratlar taziye ziyaretinde bulundu.
 
YOĞUN KATILIM OLDU
Ahılı Köyü Merkez Camiinde kılınan cenaze namazına TBMM Başkan Yardımcısı Sadık Yakut, Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, Eski Milletvekili Turan Kıratlı, 20. Dönem Kırşehir Milletvekili Cafer Güneş, Kocaeli Milletvekili Mehmet Batuk, İl Genel Meclis Başkanı Şerafettin Atalay, Kırıkkale TSO Başkanı Ekrem Gök, tüm ilçe  ve belde belediye başkanları, siyasi parti il başkanları, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu