Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
SağlıkYaşam

Alışveriş Merkezleri Kırıkkale’de Hizmete Başladı

Alışveriş Merkezlerinde giriş ve çıkışlarda kişilerin birbirleri ile temas etmemesi için barikatlar ve yönlendirici işaretler konuldu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de, koronavirüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında haftalarca kapalı tutulan alışveriş merkezleri ile berber ve kuaförler alınan önlemlerle yeniden açıldı.


KORONAVİRÜSE KARŞI TEDBİRLER ALINDI

Korona virüs tedbirleri kapsamında alınan önlemlerle yeniden açılan Alışveriş Merkezlerinde sosyal mesafeye ve hijyen kurallarına dikkat ediliyor. Giriş ve çıkışlarda kişilerin birbirleri ile temas etmemesi için barikatlar ve yönlendirici işretler konuldu. Güvenlik görevlilerince gelen vatandaşların ateşleri ölçülürken elleri de dezenfekte ediliyor. Mağaza girişlerinde ve kasalarda el dezenfektanları bulunduruluyor.

BUGÜN HİZMETE BAŞLADI

21 Mart’ta kapanan kuaför, berber ve güzellik salonları da yeniden hizmet vermeye başladı. Bu iş yerleri 09.00 ile 21.00 saatleri arasında açık tutulacak. Maske takma zorunluğu olan çalışanlar da ekipmanlarını kullanmadan önce dezenfekte ediyor. Jilet ve ustura ile sakal tıraş yapılmadan makine ile müşterilere hizmet veriliyor. Ayrıca tek kullanımlık malzemeler yeniden kullanılmıyor. Yapılan işlem sonrası koltuklar ve çalışma alanları yeniden dezenfekte ediliyor.

ÇOK HASSAS HAREKET EDİYORUZ

Alışveriş Merkezi Müdürü Rıdvan Öğütçü, “Cumhurbaşkanlığımızın Sağlık Bilim Kurulunun AVM’lerin açılış ve normale dönüş kararıyla bizde Alışveriş Merkezi olarak gerekli çalışmalarımızı yapmış bulunmaktayız. Özellikle ateş ölçümü ve maskesiz girişler kesinlikle AVM’mizde olmayacak. Bundan sonraki süreçte de yine içeride AVM içinde ve AVM dışında hem müşterilerimizin sağlığı hem de çalışanlarımızın sağlığını hem önemseyerek hem de dikkate alarak alışveriş merkezimizi bugün bir test açılışı yaparak kendimizi hem sınama hem deneme şeklinde bir prova yapalım istedik” diye konuştu.

http://www.kirikkale.gov.tr/kurumlar/kirikkale.gov.tr/Duyurular/2020-Duyurular/I%CC%87L_HIFZISSIHHA_2020_19.pdf

Berber ve Kuaförler Tekrar Hizmete Başladı.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x