Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
KırıkkaleManşetSağlık

Koronavirüs testine gitmek istemeyen genç kız, kendisini odasına kilitledi

Kırıkkale'de yaşlı bir kadının Covid-19 testinin pozitif çıkması sonucu temasta bulunduğu öğrenilen torunu da hastaneye götürülmek istendi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de yaşlı bir kadının Covid-19 testinin pozitif çıkması sonucu temasta bulunduğu öğrenilen torunu da hastaneye götürülmek istendi.Sağlık görevlilerini görür görmez kendini eve kapatan 16 yaşındaki kız, dakikalarca süren çabaların ardından ikna edilerek hastaneye kaldırıldı.
Kırıkkale’de merkez Yeni Mahalledeki 3 katlı binanın 2. katında ikamet eden ve ismi öğrenilemeyen yaşlı bir kadın yüksek ateş şikayetiyle Yüksek İhtisas Hastanesine başvurdu. Yaşlı kadında yapılan Covid-19 testi pozitif çıkması üzerine birlikte yaşadığı öğrenilen 16 yaşındaki N.Ü. isimli torunu hastaneye götürülmek istendi.

Görevliler, dakikalarca süren çabanın ardından ikna etti
Bunun üzerine 112 Acil Servis, Çocuk Şube Büro Amirliğine bağlı ekipler, ikamete gitti. Sağlık ekiplerini gören genç kız, hastaneye gitmek istemeyince kendini eve kapattı. Balkondan görevlilerle irtibat kuran N.Ü, hastaneye gitmek istemediğini ve 7 gündür de evden çıkmadığını söyledi. Genç kız bir türlü ikna edilemeyince İtfaiye ekiplerine haber verildi. Kapıyı kırmadan önce genç kız, tekrar ikna edilmeye çalışıldı. Dakikalarca süren ikna çabalarının ardından kapıyı açan genç kız sağlık görevlilerince ambulansla hastaneye kaldırıldı. Burada tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x