GündemManşetSpor

Alt yapı çöp içinde

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Alt yapı çöp içinde

Son yıllarda Kırıkkale’nin kanayan yarası olan Futbol alt yapıları içler acısı durumu sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar ile gün yüzüne çıktı.

 

VALİ, MİLLETVEKİLLERİ, BELEDİYE BAŞKANI SAHİP ÇIKSIN

Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de spor denilince akıllara ilk Futbol geliyor. Tarihin derinliklerinde başarılar ile adından söz ettiren Kırıkkale’de spor, son yıllarda yok olma derecesine geldi. Yıllar sonra 3’üncü lige takım çıkartan Kırıkkale’de alt yapıların içler acısı durumu sosyal medyada yayınlanan fotoğrafları ile gün yüzüne çıktı. Özellikle taraftarlarından ve futbol severlerden büyük tepki gören fotoğrafların yayımlanmasından sonra futbol severler, Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk ve Mehmet Demir, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve il yöneticilerini Kırıkkale’nin takımına ve futbol takımlarına sahip çıkılmasını istediler.

 

BU OLAYA EL ATILSIN

Fotoğrafların yayımlanmasının ardından taraftarlar ve sporseverler, “Bu olanlar Kırıkkale’nin kanayan yarasıdır. Geleceğimiz olan gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması için yönlendirilen sporunun içler acısı halidir bu. Ayıptır ya bu ne böyle bu çocuklara yazıktır neden Fikret Karabudak Stadyumunda antrenman yaptırılmıyor bu çocuklar? Pislik içinde taşlı çöplük içinde olan küçücük bir yerde antrenman yapıyorlar? Derhal bu olaya el atılsın. Biraz önem verin artık şu gençlerimize alt yapılara” diyerek il yöneticilerine seslendiler.

 

Haber: Burak Can

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x