Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Altınışık Böyle Yönetim Olmaz

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, “EDS’lerden Kırıkkale’ye 650 milyon lira geldi. Kırıkkale’ye yapılan işler ise 200 milyon lira bile değil. Orta da ne para var ne de yatırım. Böyle yönetim olmaz, olamaz” dedi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, “EDS’lerden Kırıkkale’ye 650 milyon lira geldi. Kırıkkale’ye yapılan işler ise 200 milyon lira bile değil. Orta da ne para var ne de yatırım. Böyle yönetim olmaz, olamaz” dedi.

KIRIKKALE’YE YAKIŞMAYAN GÖRÜNTÜLER

İYİ Parti İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık, dün yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya gelerek, Kırıkkale’nin sorunlarını ve çözüm önerilerini anlattı. Kırıkkale’nin sesi olarak bugün sorunları sıralayan Altınışık, “Hepimiz Kırıkkale’de yaşıyoruz. Kırıkkale’nin öne çıkan bir sürü sorunları var. Vatandaşın ise haklı şikayetleri var. Belediye’nin eksiklikleri ise hat safhada. 21. Yüzyılda yaşamamıza rağmen Kırıkkale’ye yakışmayan görüntüler” diye açıklamalarda bulundu.

EN BÜYÜK SORUNLARDAN BİRİSİ SU

Kırıkkale’nin en büyük sorunlarından birisinin su sorunu olduğuna değinen Altınışık, “21. Yüzyılda yaşamamıza rağmen sabah kalktığımızda suların akmadığını görüyoruz. Yaz aylarında olmamıza rağmen insanın en büyük ihtiyaçlarından birisi de sudur. Suyu akmayan vatandaşlarımız muhalefet parti olarak bizleri arıyor ve serzenişte bulunuyorlar. Her gün yüzlerce telefon alıyoruz. 20 yıldır belediyeyi yönetenler Kırıkkale’nin su sorununa çare bulamadı”

ŞEHİR GENELİNE ATILAN ASFALTLAR YENİDEN KAZILIYOR

Kırıkkale’nin şehir merkezine asfaltlar atıldığını ve arkasından geri asfaltların kazındığını iddia eden Altınışık, “Evet şehir geneline atılan asfaltlar yeniden kazılıyor. Bu sorunların yaşanmaması için önce alt yapını yapacaksın sonra üst yapını yapacaksın. Bizim burada yöneticilerimiz tam tersini yapıyor. Geçtiğimiz günlerde küçük sanayi esnafını ziyarete gittim. Orada ki esnaflarımız bile tuvaletlerin olmadığından dert yanıyor. Küçük Sanayi Sitesi’nde tuvalet olmaz mı? Gelen bayan müşteriler lavabo ihtiyacını nasıl karşılayacak?”

KIRIKKALE’YE GETİRİLEN HALK OTOBÜSLERİ NEREDE?

Kırıkkale Belediyesi’nce meydanlarda sergilenen belediye otobüslerinin piyasada olmadığını söyleyen Altınışık, “Sayısını net bilmiyorum fakat 17 – 18 tane belediye halk otobüsü getirildi. İlk gün Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda otobüsler sergilendi. Fakat şimdi ise bu otobüsler ortada yok. Kırıkkale’ye getirilen halk otobüsleri nerede?”

EDS’LER VATANDAŞA TUZAK

Elektronik Denetleme Sistemlerinin (EDS) Kırıkkale’nin her mahallesine kurulduğunu söyleyen Altınışık, “EDS’ler ile birlikte vatandaşa tuzakta kuruldu. Hemen hemen her mahallede EDS’ler var. EDS’ler sadece şehrin giriş çıkış ve tehlikeli bölgelerine kurulmalıdır. Ne hikmetse bizim Kırıkkale’nin her mahallesine her ara sokağına EDS’ler kuruldu. 30’u geçince ceza yazılıyor”

KIRIKKALE GÖÇ ALACAĞI YERE GÖÇ VERİYOR

Yanı başımızda bulunan Kırşehir’in nüfusunun arttığını sanayi şehri olan Kırıkkale’nin ise nüfusunun günden güne eridiğini dile getiren Altınışık, “Kırıkkale göç alacağı yere göç veriyor. Sanayi şehri, tarım kenti olan Kırıkkale’nin bu duruma düşmesi kabul edilemez. Son aylarda nüfusumuz 10 bin daha düştü. 4 Milletvekilliği sayımız 3’e düştü. Bu göç böyle devam ederse Milletvekilliği sayımız 2’ye düşer”

BU DÜZEN BÖYLE GİTMEZ

Ardiyeciler Sitesi’nde bulunan esnafın perişan olduğunu söyleyen Altınışık, “Belediye Başkanı Ardiyeciler Sitesi’nde bulunan esnafa buraları boşaltın diyor. Yer bile göstermiyor. Sen burayı boşalt diyeceğine kadar proje üretsene. Bence o bölgeye İnşaat Yapı Market adı altında güzel bir site kurulmalı. Esnafında istediği bu zaten. Burada ki esnaflar biz üzerimize düşeni yapmaya hazırız diyorlar fakat Belediye Başkanı boşaltın diyor. Bu düzen böyle gitmez”

650 MİLYON LİRAYI NEREDE?

EDS’ler Kırıkkale’ye 650 milyon lira para geldiğini söyleyen Altınışık, “Sayın Başkan 650 milyon lirayı nereye harcadın. İlimizde bulunan siyasi parti temsilcilerini bir araya topla 650 milyon lirayı nereye harcadığını bir anlat. Ya da çık basın açıklaması ile anlat. 650 milyon lira Kırıkkale için çok büyük bir para. Yapılan işlere baktığımızda ise 200 milyon bile harcanmamıştır. Gelen park yapıyor giden ağaç dikiyor. Ben sizlere hakkımı helal etmiyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x