Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2023 Milletvekilliği SeçimleriSiyaset

Altınışık Galerici ve Sanayici Esnafını Ziyaret Etti, Çerikli’den Destek İstedi

İyi Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Bülent Şükrü Altınışık, galerici esnafını ziyaret ederek hem dertlerini dinledi ve hem de bunlara yönelik çözüm yollarını anlattı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İyi Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Bülent Şükrü Altınışık, galerici esnafını ziyaret ederek hem dertlerini dinledi ve hem de bunlara yönelik çözüm yollarını anlattı.

İyi Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Bülent Şükrü Altınışık, galerici esnafını ziyaret ederek hem dertlerini dinledi ve hem de bunlara yönelik çözüm yollarını anlattı. Galerici esnafları ekonomik düzenin tamamen bozulduğuna dair açıklamalarda bulunurken, Altınışık, bozulan ekonomik düzenin yeni dönemde sorun olmaktan çıkacağına dair bilgiler verdi.

BOZUK DÜZEN DÜZELECEK

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Altınışık, “Galericiler sitesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Yüksek enflasyon ve mevcut ekonomik durumda düzeni bozulan birçok esnafımızın olduğunu üzüntüyle öğrendik. Alım gücüne ve ekonomiye dair İYİ Parti projelerimizi dile getirdik. Hemşerilerime ilgi ve teveccühleri için teşekkür ediyorum” dedi.

ÇERİKLİ’DEN TAM DESTEK

İyi Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Bülent Şükrü Altınışık Çerikli beldesini ziyaret etti. Çerikli’de büyük bir ilgi ile karşılaşan Altınışık, beldeye hak ettiği değeri vereceklerini söyledi ve gösterilen ilgiden de memnun kaldıklarını ifade ederek, “Çerikli’de iyiliğin rüzgârı esiyor. Çerikli’li hemşerilerimizin bizlere güveni tam. Biz İYİ Parti olarak Çerikli’yi hak ettiği konuma ulaştıracağız” dedi.

HAK ETTİĞİ YERE GELECEK

Altınışık Çerikli ziyareti ile ilgili açıklamada, “Çerikli’de iyiliğin rüzgarı esiyor. 20 Nisan Perşembe günü ziyarette bulunduğumuz vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın hepsinin “umudumuz sizsiniz, umudumuz Meral Akşener” demelerinden anlıyoruz ki Çerikli’li hemşehrilerimizin bizlere güveni tam. Biz İYİ Parti olarak Çerikli’yi hak ettiği konuma ulaştıracağız, birlikte başaracağız” dedi.

İLGİ VE DESTEK GÖRDÜ

İyi Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Bülent Şükrü Altınışık, sanayi esnafını ziyaret ederek hem sorunlarını dinleyip çözüm yollarını anlattı ve hem de destek istedi. Ziyarette Altınışık’a sanayi esnafının büyük ilgi gösterdiği gözlendi. Altınışık’la görüntü veren esnaflar, yaşadıkları sıkıntıların artık sona erdirilmesini istediler. İlgi ve desteğe memnun olan Altınışık, sorunlara yönelik çözüm yollarını anlattı.

ÇÖZÜM SAĞLAYACAĞIZ

Ziyaretle ilgili bilgi veren Altınışık, “Umut dolu bakan gözleriyle, sanayi esnaflarımızla ve vatandaşlarımızla bir araya geldik. Her çaldığımız kapıda bizleri kurtuluş ümidi olarak gören esnaflarımız ve vatandaşlarımız ”içinde bulunduğumuz sıkıntılı durumlar ancak sizinle düzelebilir.” sözlerini dile getirdi. Söz veriyoruz, ilk yıldan itibaren Kırıkkale’de üretim sağlayacağız, istihdam alanları oluşturacağız” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x