2023 Milletvekilliği SeçimleriSiyaset

Altınışık Güvence Verdi; Sıkıntılarınızı Çözeceğiz

İyi Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Bülent Şükrü Altınışık, Keskin Cezaevi önünde önemli açıklamalarda bulundu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İyi Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Bülent Şükrü Altınışık, Keskin Cezaevi önünde önemli açıklamalarda bulundu.

Altınışık, Adalet Bakanlığı ile Ceza İnfaz Kurumu personellerinin durumu ile ilgili açıklama yaparak, personellerin haklarında iyileştirmeye gideceklerini belirtti. Altınışık, Adalet Bakanlığı ile Ceza İnfaz Kurumu personellerinin durumu ile ilgili şu açıklamayı yaptı ve “Sevgili ve kıymetli Adalet Bakanlığı ve Ceza İnfaz Kurumu personellerimiz, sizlerin çok zor şartlar altında vefakarca çalıştığınızı, kurumlarda yaşadığınız sıkıntılarınızı ben ve Sayın Genel Başkanımız bilmekteyiz.

MECLİSTE DESTEKÇİNİZ OLACAĞIZ

3600 ek gösterge ve hak etmiş olduğunuz emniyet hizmetleri sınıfı, maaş düşüklüğü, baskılar, servislerde aksaklık dahil pek çok sıkıntınızı bilmekteyiz bu sıkıntıları çözmek için mecliste her daim destekçiniz, sözcünüz olacağım. Size söz verilip de tutulmayan hak ettiğiniz halde verilmeyen iyileştirme çalışmaları, haklarınızı ve pek çok sıkıntılarınızı çözmek için elimden gelen yardımı yapacağım. Sizlerin her daim yanınızda olacağım” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x