Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2023 Milletvekilliği SeçimleriKeskinSiyaset

İYİ Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Bülent Şükrü Altınışık Keskin’de Ziyaretlerde Bulundu

İYİ Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Bülent Şükrü Altınışık, Keskin’de esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, sorunlara çözüm önerileri sundu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İYİ Parti Kırıkkale Milletvekili Adayı Bülent Şükrü Altınışık, Keskin’de esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, sorunlara çözüm önerileri sundu.

14 Mayıs’ta yapılacak Genel seçimler için İYİ Parti Kırıkkale milletvekili adaylığı açıklanmasının ardından çalışmalarına ilk olarak Keskin ilçesinden başlayan Altınışık burada esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, sorunlara karşı çözüm önerileri sundu.

Yaptığı ziyaret ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İYİ Parti’li Altınışık; “Bugün doğduğum, büyüdüğüm İlçem Keskin’de esnaflarımız ve hemşehrilerimiz ile Keskin İlçe Başkanımız Sayın Zafer Çakmaklı ile birlikte ziyarette bulunduk. Keskinimizin yıllardır yaşadığı problem ve sıkıntılara İYİ Partimizin proje ve programlarıyla çözüm önerileri sunduk. Keskin artık göz ardı edilmeyecek.” ifadelerine yer verdi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x