Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Altundağ ve Baran ailelerinin acı günü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Pusula Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Altundağ’ın kayınpederi, emekli öğretmen Köksal Baran’ın babası Cemal Baran vefat etti. Baran’ın cenazesi dün öğle namazına müteakip Çarşı Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığına defnedildi. 1926 doğumlu olan Cemal Baran Mühimmat fabrikasından emekliydi.
 
Uzun süre tedavi gören Cemal Baran’ın ölümü sevenlerini derinden üzdü. Baran’ın cenazesi Hüseyin Kahya Mahallesi’nde bulunan evinden alınarak, Çarşı Camii’ne getirildi. Burada camiye gelen vatandaşlar, Baran için dualar okuldu. Pusula Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Altundağ, rahmetli Baran’ın oğulları Köksal ve Yaşar Baran taziyeleri kabul etti. Ardından öğle namazına müteakiben Baran’ın cenaze namazı kılındı.
Baran’ın cenaze namazının ardından Yenimahalle Mezarlığı’na toprağa verildi. Cenazenin definden sonra mezarlıktaki vatandaşlar yeniden Baran’ın Hüseyin Kahya Mahallesi’nde bulunan evine geldiler. Evinde Baran, için Kur’an-ı Kerim okundu ve dualar edildi.
Baran’ın cenazesine Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Emniyet Müdürü Hasan Onar, Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Erol Mutlu Bakır, CHP İl Başkanı Ahmet Önal, MHP Milletvekili Adayları Seyit Ahmet Göçer, Halil Öztürk, Merih Karayol, Türk Kızılayı Şube Başkanı Cengiz Kaplanhan, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Çetin, Müstakil Gazeteciler Başkanı Cengiz Selci, bazı sivil toplum örgütleri ve siyasi partilerin il başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile gazeteciler katıldı.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu