Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

KARAYOL’DAN ÇATKAPI EV ZİYARETİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP Milletvekili adayı Merih Karayol akşam saatlerinde eşi ile birlikte kenar mahallere çat kapı ziyaretler düzenleyerek vatandaşların sorunlarını dinliyor. Karayol MHP olarak iktidar olmaları halinde yapacakları çalışmalar hakkında da bilgi veriyor.
 
VATANDAŞLA İÇ İÇE OLUYORUZ
Milliyetçi Hareket partisi üçüncü sıra milletvekili adayı Merih Karayol seçim çalışmalarını gündüz kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret etmesinin yanı sıra akşam saatlerinde de farklı bir etkinlikle devam ediyor. Karayol akşam ev toplantıları yerine ev ziyaretleri yaparak vatandaşlarla bir araya geliyor. Akşam saatlerinde eşi ile birlikte kenar mahallerde bulunan vatandaşları evlerinde çat kapı ziyaret eden genç milletvekili adayı Merih Karayol, vatandaşların sorunlarını dinliyor. Çözüm için sık sık not alan Karayol MHP iktidarında yapacakları çalışmalar hakkında da bilgi veriyor. Kırıkale’de MHP’nin yaptığı hizmetlerden ve vekil adayı olan arkadaşları ile birlikte yürüttükleri seçim kampanyası hakkında da bilgi veren Karayol, “ Milliyetçi Hareket Partisi olarak seçim sloganımız bizimle yürüyün. Bu kapsamda özellikle ilimizin kenar mahallerinde yer alan ve AKP iktidarı sayesinde geçim sıkıntısı bir kat daha artan vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Onlarla iç içe olduğumuzu onların yanlarında olduğumuz göstermek istiyoruz. Sıkıntıların gidermek için yapacağımız çalışmalardan bahsediyoruz. Elimizden geldiği kadarda dertlerine derman olmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu