Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Anaların içine düşen ateş, bir gün sizi de yakacak

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale İl Başkan Yardımcısı ve Şehit Kardeşi Soner Gençer, son günlerde meydana gelen terör olayları ve akabinde gelen şehit haberleri üzerine bir basın açıklaması yaptı. Gençer yaptığı açıklamada, “Anaların yüreğine düşen o Ateş elbet bir gün sizi de yakacaktır”
 
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kırıkkale İl Başkan Yardımcısı ve Şehit Kardeşi Soner Gençer, yaptığı yazılı basın açıklamasında “Öncelikle vatanın bölünmez bütünlüğü uğrunda canlarını feda eden aziz şehitlerimize Cenabı Allahtan rahmet diliyorum. Bilindiği üzere son haftalarda artan terör olayları ülkeyi kaosa sürüklemiş, halkımızda tedirginlik uyandırmıştır. 2002 yılında bitme noktasına gelen terör Açılım zırvasıyla bu hale gelmiştir. Mevcut iktidar terörle mücadele yerine, müzakereyi Seçmiştir terör yandaşlarına her istediği verilmiş, apo iti barış elçisi ilan edilmiştir. AKP yetkilileri TÜRK ırkını yoksaymış, Apo’yu kahraman ilan etmişlerdir. Analar ağlamıyor zırvasıyla halkımız kaldırılmış, Asker kışlasına çekilmiş, Hainlerle ayağına hakimler ve Savcılar gönderilmiştir. Ülkenin Başbakanı Apo itine sayın, ŞEHİDE kelle demiştir. Bizlerin ise her platformda açılımın hata olduğunu kendilerine söylememize rağmen bizleri kulak ardı etmiş ülkeyi kaosa sürüklemişlerdir. Çözüm sürecinin Çözülme ve bölünme süreci olduğu artık aşikârdır. PKK bu süreçte özerklik ilan etmiş asayiş timini kurmuştur. Ülkenin bu hale gelmesinin tek sebebi AKP’dir. Bu vakitte sonra yapılması gerekilen bir an önce HDP’li Belediyelerin kapatılması gerekmektedir. Kim PKK ve yandaşlarına yardım yataklık yaparsa tutuklanmalıdır Çünkü artık bıçak kemiğe dayanmaktadır. Hainler Devletin üstünde hiç bir güç olmadığını görmelidirler. Açılımın mimarı Atalay’a sesleniyorum! Her şehit haberinde Anaların yüreğine düşen o Ateş elbet bir gün sizi de yakacaktır. Şu iyi bilinmelidir ki; sizler ne kadar taviz verseniz de bizler o kadar bu vatanı böldürtmeyeceğiz. Ne Mutlu Türküm Diyene” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu