Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Kalleşlere BAYRAKLI tepki

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Son günlerde hızla artan terörü olaylarının kınamak amacıyla Kırıkkale’de bulunan esnaflar iş yerlerine, vatandaşlar evlerinin balkonlarına ülkemizin birlik ve beraberliğinin bağımsızlığımızın sembolü olan Bayrağımızın, hainlere karşı gücümüzü, birliğimizi ve gururumuzu göstermeye yeteceği düşüncesiyle Türk Bayrağı asıyor. Esnaflar ve vatandaşlar tüm Kırıkkalelileri bayrak asmaya davet ediyor.
 
ÜÇ KIRIKKALELİ FİDANDA SOLDU
Son olarak Siirt’te yapılan hain pusuda yedi askerimizin şehit olmasının ardından vatandaşlar ve esnaflar tepkilerini dile getirmek için iş yerine ve evlerine bayrak asma kampanyası başlattı. Güvenlik güçlerimizin, terör yuvalarını dağıttığını, eli kanlı teröristlerin  etkisiz hale getirmek için yapılan her operasyona destek verdiklerini belirten vatandaşlar” İnleri başlarına dar edilen teröristler, güvenlik güçlerimizin kararlılığı karşısında kendilerini besleyen, uluslararası istihbaratların kucağına sığınarak ve silah temin ederek, askerimize, polisimize, kamu görevlilerimize ve kamu araçlarına kalleşçe suikastlar düzenliyor. Bu eylemlerde üç Kırıkkaleli fidanda soldu” ifadelerini kullandılar.
 
BİRLİĞİMİZ İÇİN
Vatandaşlar  millet gücünü inancından, birlik ve beraberliğinden ve bu kutsallarının sembolü olan Al Bayrağından aldığını şimdi birlik olma vakti olduğunu belirterek “İşyerimize, evimize, balkonumuza, sokağımıza, caddemize asacağımız Bayrağımız ülkemizde hain emeller besleyenleri rahatsız etmekle kalmayacak, aynı zamanda onların hesapları şaşacaktır. Hainlere, teröristlere, işbirlikçilerine, toprağımızda gözü olan alçaklara karşı Bayrak asarak gücümüzü, ülke insanımızı birlik ve beraberliğimizi göstermeye herkesin göstermesi gerekiyor” ifadesini kullandılar
 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu