Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
SiyasetYaşam

Anlamlı günde anlamlı ziyaret

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP Kırıkkale Milletvekili Aday Adayı Seyit Ahmet Göçer eşiyle birlikte Anneler günü münasebetiyle şehit ailelerini ve hastane ziyaretlerinde bulundu.

ŞEHİT ANNESİNE ZİYARET

Anneler günü münasebetiyle Şehit Bülent Keskin’in baba ocağını eşiyle birlikte ziyaret eden MHP MYK Üyesi ve Kırıkkale Milletvekili aday adayı Seyit Ahmet Göçer, şehit annesi Döne Keskin’in anneler gününü kutladı. Anne Keskin’e günün anısına çiçek takdim eden Göçer, şehit analarının sadece Anneler gününde değil her zaman hatırlanması gerektiğini söyledi. Ziyaret sırasında Şehit annesi Döne Keskin ise Göçer ailesine bu mutlu günde hatırlanmak olmanın çok önemli olduğunu dile getirerek kendilerine teşekkür ettiler.

HASTANE ZİYARETİ

MHP Milletvekili aday adayı Gçer daha sonra anneler günü münasebetiyle Yüksek İhtisas Hastanesini ziyaret etti. Yatan hastalara karanfil dağıtan Göçer ailesi kendilerinin de evlatları olduklarını söylediler. Hastalar ise bu ziyaretten memnuniyetlerini dile getirdiler bu anlamlı günde unutulmadıkları için çok memnun olduklarını söylediler.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x