Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Apartmana Zeytin Dalı ismini verdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Mobilya sektörünün yanı sıra inşaat sektöründe de Kırıkkale’ye hizmet veren genç işadamı Murathan Duruyürek örnek bir çalışmaya imza atarak son inşaat projesi kapsamında tamamladığı apartmana Zeytin Dalı ismini verdi.

 

DESTEK VERMEK AMACIYLA

Kırıkkaleli İşadamı Murathan Duruyürek Yeni Mahallede inşaatını tamamladığı yeni apartmana Türkiye’nin kısa bir süre önce Suriye’de güvenli bir bölge oluşturulması için başlatmış olduğu Zeytin Dalı harekatının ismini verdi. Konuyla ilgili duygu ve düşüncelerini gazetemize açıklayan İşadamı Duruyürek “Türkiye’mize gelecekte yaşanacak olan sıkıntıları bertaraf etmek için Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve hükümetin almış olduğu kararı desteklemek ve Zeytin Dalı Harekatına manevi olarak katkıda bulunmak için tamamlamış olduğumuz son projede yer alan apartmanın isminin Zeytin Dalı olmasını kararlaştırdık. Böyle bir çalışmada katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Konut sahipleri de ismi çok beğendiğini ifade ederek desteklerini ilettiler. Bu vesileyle bir kez daha Zeytin Dalı Harekatında şehadet şerbeti içen şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet kederli ailelerine baş sağlığı diliyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x