Manşet

Aradığınız herşey Çalışkanlar Spot Dünyasında

Kırıkkale'de Yenidoğan Mahallesi Zafer Caddesinde Böke hamamı ilersinde yıllardır hizmet veren spot eşya ve ikince el eşya sektörünün Kırıkkale'deki öncü ismi Çalışkanlar spot dünyası

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de Yenidoğan Mahallesi Zafer Caddesinde Böke hamamı ilersinde yıllardır hizmet veren spot eşya ve ikince el eşya sektörünün Kırıkkale’deki öncü ismi Çalışkanlar spot dünyası sahibi Hulisi Çalışkan haber71.net’e yaptığı açıklamada ”İkinci el eşya kullanımı çoğu kişi tarafından önyargıyla yaklaşılan bir konudur. Birçok insan ikinci el eşyaların kalitesiz, sorunlu, bozuk olduğunu ve sahibinin bu nedenle elinden çıkarmak istediğini düşünür. Oysa bu doğru değildir. Bazı eşyalar fazla geliyorsa, evde boşuna yer kaplıyorsa bunları satmak mantıklı bir çözümdür. Çalışkanlar spot sahibi Hulisi Çalışkan ikinci el eşyların avantaşları hakkında da bilgi verdi.

İkinci El Eşyaların Avantajları Nelerdir?
İkinci el eşyaların avantajları her şeyden önce bütçenizi ilgilendirir. Bu ürünlerle paradan tasarruf edersiniz. Çünkü bunlar genellikle sıfır ürünlerden daha ucuza satılır. Böylelikle daha az masraf eder, sıfırına yüksek fiyat vermektense aynı eşyaya daha ekonomik fiyatla sahip olursunuz.Eşyaların çöpe atılması size hiçbir şey kazandırmaz. Oysa onları satarsanız, eşyalarınızı birileri kullanır ve siz dolaylı yoldan onların hayatını kolaylaştırmış olursunuz.Eşyaları çöpe atmamak çevrenin korunmasına da yardım etmek demektir. Çöp miktarı azalır. Bu nedenle ikinci el eşya kullanımı sürdürülebilirlik yönünden çok iyi bir alternatiftir.Öte yandan ikinci el eşyaları tercih etmek geri dönüşümü destekler. Yerel ekonomiye katkıda bulunur. Yeşil yaşam hareketinde bir payınız olur.İkinci el ürün denenmiş ve test edilmiştir. Bu nedenle bazen, sıfır eşya almaya göre daha risksizdir. Örneğin ikinci el bir çanta alacağınızı varsayalım. Bu çanta yıllar boyu kullanılmış olmasına rağmen hâlâ sağlam kalmayı başardıysa, size de hiçbir sorun yaşatmayacak demektir.

Çalışkanlar ikini el mağzasında sıfır ve ikinci el ürünleri bulabileceğiniz gibi bayanların en büyük sorunu her marka bulaşık  makinesi sepetleri bulabileceğiniz tek adres Çalışkanlar spot.

 

Aradığınız herşey Çalışkanla - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Aradığınız herşey Çalışkanla – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Aradığınız herşey Çalışkanlar Spot Dünyasında - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Aradığınız herşey Çalışkanlar Spot Dünyasında – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Aradığınız herşey Çalışkanlar Spot Dünyasında - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Aradığınız herşey Çalışkanlar Spot Dünyasında – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x