Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

ARTIK ALTERNATİF VAR

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yüksel

Çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Kırıkkale’ye gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı, STK ve Halkla İlişkiler Başkanı Ali Yüksel gündeme dair açıklamalarda bulundu. Partisinin İl Başkanı Arif Erdal tarafından düzenlenen basın toplantısına katılan Yüksel “Bu millet artık alternatifsiz değildir. Alternatif vardır ve bu da milli görüşün temsilcisi Yeniden Refah Partisidir” diye konuştu.

KIRIKKALE TEŞKİLATI TAMAM

Milli Görüş Lideri merhum Prof Dr. Necmettin Erbakan’ın oğlu Dr. Fatih Erbakan liderliğinde kurulan Yeniden Refah Partisi ülke çapında teşkilatlanma çalışmalarını sürdürürken, Kırıkkale’de teşkilatlanma çalışmalarını son aşamaya getirdi. İl Başkanı Arif Erdal 60 kişilik ekiple il teşkilatını kurduklarını, ilçeler bazında 3 ilçede kongre sürecinin başladığını, 2 ilçede ilçe başkanı atamasının yapıldığını, 3 ilçede ise görüşmelerin son aşamaya geldiğini açıkladı. Teşkilatlarında ilk defa siyasete giren isimlerin tercih edildiğini belirten İl başkanı Erdal, teşkilatlanırken zorlanmadıklarını söyledi. Son yıllarda siyaset dilinin sivrileştiğini ve kutuplaşmaların arttığına vurgu yapan İl Başkanı Erdal, teşkilatlanma çalışmalarını kısa bir zamanda tamamlayacaklarını ve sürpriz seçime hazırlıklı hale geleceklerini kaydetti.

73 İL’DE TEŞKİLATLANDI

İl Başkanlığı tarafından Kırıkkale Yeşil vadi Şehit Musa saydam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde düzenlenen kahvaltını basın toplantısına katılan Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı, STK ve Halkla İlişkiler Başkanı Ali Yüksel gündeme dair açıklamalarda bulundu. Genel merkez yöneticilerinin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Genel Başkan Yardımcısı Yüksel “Genel merkez olarak 73 il’de il başkanlarını belirlemiş durumdayız. Onlarda kendi teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor. Geriye kalan illerde de çalışmalar son aşamaya gelmiş durumda. Siyasi çalışmalar zorlama ile yapılmaz. Toplum içerisinde bir ihtiyaç hasıl olmuşsa, sizde de belirli bir donanım bulunmuşsa karşılık bulur. Şuanda bir çok parti var ama tabela partisinden ileri gidemiyorlar.  Biz geniş istişareler sonucunda Yeniden Refah partisini kurduk. Artık insanların oy verebileceği alternatif bir parti vardır” diye konuştu.

ASIL KENDİLERİ DİNİ SİYASETE ALET EDİYORLARDI

Genel başkan yardımcısı Yüksel “Rahmetli Erbakan hocamıza dini siyasete alet ediyorsun diyenlerin kendileri Kur’anı öpüp alınlarına koyuyorlardı. Ama içindekilerden bi haber olarak. Erbakan hocamız inandığı gibi yaşayan bir insanken, kendilerini göstermelik  Kur’an öpüp alna koymakla asıl dini kendi emellerine alet ediyorlardı. Siyonizmle mücadelede genel başkanımız Fatih Erbakan önderliğinde  partimizle birlikte mücadele etmeye ve rahmetli hocamızın ideallerini gerçekleştirmek için mücadeleye devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x