Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Keskin’de yaz Kur’an kursu öğrencileri kahvaltıda buluştu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Keskin’de ilçe müftülüğünün açmış olduğu 2019 Yılı Yaz Kur’an Kursu’na katılan öğrenciler Keskin İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü Spor Salonunda, kahvaltı için bir araya geldi.

KUR’AN-I KERİM TİLAVETİYLE BAŞLADI

Keskin ilçesinde 2019 Yılı Yaz Kur’an Kursu’na katılan 600’e yakın öğrenci, İlçe Daire amirleri ve Din görevlilerinin katıldığı kahvaltı programı, Yenice Camii Din görevlisi Arif Kaya’nın okumuş olduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Tilavetin ardından İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mustafa Ölmez, Yaz Kur’an Kurslarında okuyan öğrencileri, düzenleyebilecekleri spor etkinliklerine davet etti. Daha sonra açıklamalarda bulunan İlçe Müftüsü Selami Aykul, “Çocuklarımızı kaynaştırmak, camiye gelmelerini daha zevkli bir hale getirmek amacıyla böyle bir etkinlik yaptık. Kurs boyunca çeşitli etkinliklerle öğrencilerimizi camilerimizin atmosferinde buluşturacağız” diye konuştu.

SPORTİF GÖSTERİLER YAPILDI

İlçe Müftüsü Selami Aykul, programın koordine edilmesini sağlayan İlçe Müftülüğü, Gençlik Koordinatörü Adem Başer’e ve programda emeği geçen herkese teşekkür etti. Konuşmaların ardından kahvaltı ikramı yapıldı. Gençlik Spor İlçe Müdürlüğünün sporcuları spor aktiviteleri gösterilerinde bulundular. Güzel bir atmosferde geçen program duaların okunması ile sona erdi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x