Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Askıda ekmek kampanyasına büyük ilgi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin ekmek zammı üzerine başlattığı “Askıda Ekmek” kampanyası Kırıkkale’de büyük ilgi görüyor. Kampanya kapsamında kampanyanın hayata geçirildiği fırına giden Kırıkkaleliler askıda ekmek bırakmaya devam ediyor.

 

ASKIYA EKMEK BIRAKTILAR

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin dar gelirli ailelere destek amacıyla başlatmış olduğu askıda ekmek kampanyası Kırıkkale’de büyük ilgi gördü. Kampanyaya Geçtiğimiz yerel seçimlerde MHP’den Kırıkkale Belediye Başkanlığı için aday adayı olan işadamı Serdar Yarar, Türk Eğitim Sen Kırıkkale Şube Başkanı A.Yücel Karabacak ve çok sayıda Kırıkkaleliden destek gelmeye devam ediyor. İşadamı Yarar ve beraberindekiler aldıkları ekmekleri ihtiyaç sahiplerinin alması için askıya bıraktı.

 

KAMPANYAYI DESTEKLİYORUZ

İşadamı Yarar “MHP Genel Başkanımız Liderimiz Devlet Bahçeli beyin başlatmış olduğu “Askıda Ekmek” kampanyasına destek vermek için, değerli gönüldaşlarımız Av. Şamil Özdemir, Av. Oguzhan Coşkun, MHP ilçe Eski Yöneticisi Erdoğan Çetiner ve Radyo Program yapımcı ve sunucusu Hakan Aksan ile birlikte ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere bizde askıya ekmeklerimizi astık” ifadesini kullandı. Şube başkanı Karabacak’ta “İnancımızda ve kültürümüzde çok önemli bir değer olan paylaşma, yardımlaşma ve dayanışmanın bir örneği olan askıda ekmek kampanyasına destek veriyoruz. İmkanı olan tüm Kırıkkalelileri kampanya ya destek vermeye davet ediyoruz” diye konuştu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x