Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

İTTİFAK YEREL SEÇİMLERDE DE DEVAM ETSİN

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’den mesaj veren BBP lideri Destici, Cumhur ittifakının devam ettiği söyledi ve ekledi;

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici partisinin Kırıkkale İl Başkanı Fatih Savaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaretinde gündeme dair değerlendirmelerde de bulunan BBP lideri Destici, BBP olarak yerel seçim çalışmalarına başladıklarına vurgu yaptı. Destici, kurulan Cumhur ittifakının yerel seçimlerde de devam etmesini temenni ettiklerini söyledi.

 

YEREL SEÇİM HAZIRLIKLARI

Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Kırıkkale’ye gelen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici kısa bir süre önce dünya evine giren partisinin Kırıkkale İl Başkanı Fatih Savaş’ı ziyaret etti. Savaş’a mutluluklar dileyen BBP lideri Destici, il başkanlığı çalışmalarında da başarılar diledi. Ziyaretinde gündeme dair değerlendirmelerde de bulunan Destici, BBP olarak 2019 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerinin çalışmalarına başladıklarını söyledi. Destici, temennilerinin Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçişte oluşturulan Cumhur ittifakının yerel seçimlerde de devam ettirilmesi olduğunu kaydetti.

 

MİLLETİN İSTİKLALİ VE İSTİKBALİ

Destici “İttifak bütün bölgelerde olmayabilir ama büyükşehirler başta olmak üzere bazı kritik yerlerde Cumhur ittifakının gerçekleşmesinin doğru olacağını düşünüyorum. Resmi olarak mümkün olmayabilir ancak bir gönül ittifakı olarak gerçekleşebilir. Cumhur ittifakı şuanda devam ediyor. Bizim ittifakımız Türkiye Cumhuriyetinin bekasını, ülkenin bütünlüğünü, milletin istiklalini ve istikbalini önceleyerek kurulmuş bir ittifak. O eski, Türkiye’ye darbeler, ayaklanmalar, kaoslar yaşatan sisteme karşı yeni bir sistem kurulmasını sağlamak için kurulan bir ittifaktır. Onun içinde ittifakımız devam ediyor. Temennimiz Cumhur ittifakının 2019 yerel seçimlerinde de devam etmesi” diye konuştu.

 

BAĞIMSIZLIĞIMIZA HİÇBİR ALANDA DOKUNDURTMAYIZ”

ABD’nin Papaz Andrew Craig Brunson’ın ev hapsiyle ilgili mesajlarını da değerlendiren BBP lideri Mustafa Destici, “Hiç kimse Türk yargısına karşı dışarından kararlarına karşı saygısızlık ve dayatma yapamaz. Hiç kimse Türkiye’ye aba altından sopa gösteremez, dışarıdan Türk yargısının kararlarına karşı saygısızlık ve dayatma yapamaz, talimat veremez. Talimatla bir takım kararların alınması için Türkiye’ye ambargoyla tehdit edemez. Biz gerekiyorsa her türlü bedeli öderiz ama bağımsızlığımıza hiç bir alanda dokundurtmayız. Bunu da herkesin bilmezi lazım” dedi.

HABER MERKEZİ

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x