Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Asla amaçlarına ulaşamayacaklar

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Kürşat Gürtemel bir basın açıklaması yaparak son günlerde meydana gelen terör olaylarını lanetlediklerini söyledi.
 
BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ
Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Kürşat Gürtemel yaptığı yazılı basın açıklamasında, “Son günlerde yurdumuzun çeşitli bölgelerinde yaşanan terörist saldırılar ülkenin her ferdini derinden etkilemiştir. Bin yıldır kardeşçe yaşayan bu topluma dışarıdan ve içerden nifak tohumları ekerek aramızı bozmaya çalışanlar asla bu amaçlarına ulaşamayacaktır. Bu gün her zamankinden daha çok birlik beraberlik ve kardeşliğe ihtiyacımız olduğu bir gündür. Terörün çoluk çocuk, kadın erkek ayırmadığını tekrar ortaya koymuştur. Bu hain saldırıları gerçekleştiren, topraklarımızın bütünlüğüne kastı olan tüm teröristleri lanetliyoruz. Saldırıların üzüntüsünü yaşarken kirli emellerin bizi ayırma girişimlerine karşı dimdik ayakta kalmaya devam edeceğiz. Farklılıkların yüzyıllarca kardeşçe hüküm sürdüğü coğrafyamızda beraberliğimizi bozmaya çalışan herkese kardeş kalacağımızı bir kez daha göstereceğiz. Bu düşünceler ile hayatını kaybeden tüm şehitlerimiz ve yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar, tüm ulusumuza başsağlığı diliyoruz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu