GündemManşet

ASM Hafriyat filosunu genişletiyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

2010 yılında faaliyete geçen ve 7 yılda hızla büyüyen ASM Hafriyat yeni aldığı araçlar ile filosunu genişletmeye devam ediyor.

 

TEMİZ İŞ BİTİMİ

İlimizde 7 yıldır faaliyet gösteren ve hafriyat sektörünün önde gelen firmalarından olan ASM Hafriyat, yeni aldığı araçlar ile araç filosunu genişletmeye devam ediyor. Yani alınan araçların tanıtımına, ışıklar Beton Sahibi Muharrem Zengin ve birçok firma katılırken, ASM Hafriyat işletme Sahibi Asım Bedir, Hafriyat üzerine Kırıkkale’de farklı bir anlayış benimsediklerini ve güvenilir ekip çalışması ile temiz iş bitirimi yaptıklarını belirtti.

 

TEŞEKKÜR EDERİZ

Güvenilir ekip çalışması ile farkındalık yaratmaya çalıştıklarını anlatan Bedir, temiz iş bitirimi için garanti verdiklerini söyledi. Bu sektöre ağabeyi Yasin Bedir ile girdiklerini anlatan Asım Bedir, “Bizimle çalışan firmaların işlerinin bittiğinde yüzlerindeki gülümsemeyi görmek, bizi yeterince mutlu ediyor. İşimizdeki doğruluk ve verdiğimiz güvenin bunu sağladığını göğsümüzü gererek söyleyebiliriz. Aynı değerlere sahip çıkarak, kararlılıkla devam edeceğiz. Müşterilerimizin verdikleri güven için sonsuz teşekkür ederiz.” diye konuştu.

 

ÇOK AMAÇLI EKİPMAN

Yaklaşık 7 yıldır bu işi yaptıklarını anlatan Bedir, “2014 yılında kepçe ve kamyonlarımızı çoğaltarak, geniş ekipman yelpazesi ile hizmet vermekteyiz. Büyük iş makinaları ve çok amaçlı ekipmanlarımız Kırıkkale’nin hizmetinde. İşi bilen personel ile çalışıyoruz. Ayrıca kum depomuz bulunuyor” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x