Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Astsubay Okulu neden Kırıkkale’de olmasın?

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Hasanoğlan’a Jandarma Astsubay Okulu yapılması gündeme gelirken Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin’in hemşerimiz olması nedeniyle Kırıkkale’de ‘askeri okul’ beklentisi oluştu.

KIRIKKALE’YE BÖYLE BİR YATIRIM OLABİLİR

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ragıp Cihat Mencet, şimdilerde Jandarma Astsubay Okulu’nun Elmadağ Hasanoğlan’a yapılmasını gündemde olduğunu belirterek söz konusu okulun daha geniş imkanlara sahip olan Kırıkkale’ye yapılabileceğini söyledi. Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin’in memleketi Kırıkkale’ye böyle bir yatırım gelmesinde ön ayak olabileceğini ifade eden Mencet, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve Belediye Meclis Başkan Vekili Çakır Yıldırım’ın konuyla alakalı olarak Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ile istişarede bulunabileceğini söyledi.

ŞEHİRDE CİDDİ BİR BEKLENTİ OLUŞTU

Kırıkkale’ye Jandarma Okulu veyahut eğitim birliği getirilebileceğini ve şehirde konuyla alakalı beklenti oluştuğu söyleyen Mencet, ekonomik anlamda ciddi katkılarının olacağını vurguladı. Kırıkkale’nin menfaatlerini öncelikli hedefleri arasında tutan gazetemiz yeni yerine taşınan Adliye binasının Hukuk Fakültesi ve Adalet MYO’ya tahsis edilmesi yönünde gündem oluşturmuş ve şehrin tüm dinamiklerinden olumlu geri dönüşler almıştı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Bir Garip Yolcu
Bir Garip Yolcu
22 Aralık 2018 11:40

Hasanoglanda şuan faaliyette olan yerleşkesi atış alanları ve bina imkanları ile mükemmel bi okul Şehit Özel Harekat Polis Memuru Mustafa BÜYÜKPOYRAZ’ın adını taşıyan okul bulunmakta. Akyurta taşınacak olması nedeniyle bu yere Jandarma Okulu olarak düşünülmekte, kısacası varolan faliyette olan bir yer Kırıkkaleye sıfırdan bi okul yapmaktansa bu okulun kullanilmasi hem paradan hemde imkan açısından iyi olacak. Gelin ve Gorun yerin guzelligini ve okulun alanini atış poligonlarını. Zamaninda Kırıkkalemiz deki Polis Okulunu Karacalı Ulaş yeni yapilan istasyon ustu mevkine olsaydi ihtisas hastaneside oralara yapilsaydi cok iyi olacakti. Ne diyelim halka hizmet hakka hizmetmiş bunu beyinlerde yer alması lazim, Elmadag viyadugu virajli viyaduk önce kıyahcılık bitmeli sonra Allah için Fani oldugumuz bilinmeli ve Devlet Malının uźerinde milyonlarca kişinin hakkı olması nedeniyle daha dikkatli kullanılmalı. Benim hakkımı yiyen Vekil ve Belediye Başkanlarına Kurum Mudur ve Amirlerine Hakkımı Helal Etmiyorum.

Başa dön tuşu
1
0
Would love your thoughts, please comment.x