Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

Atalay gençlerle buluştu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kırıkkale Milletvekili Beşir Atalay, beraberinde Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ile birlikte, İl Gençlik Kolları kongresinin ardından belediye meclis salonunda bir toplantı gerçekleştirdi.
“İLK OKUNMASI GEREKEN KİTAP”
Düzenlenen toplantıda Ak Parti gençlik kolları üyelerine AK Parti’nin misyonundan ve vizyonunda bahseden Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Beşir Atalay, Hazreti Peygamber’in hayatını anlatan bir kitabı da tüm katılımcılara hediye etti. Bu kitabın ilk okunması gereken bir kitap olduğuna dikkat çeken Atalay, burada gençlere bazı tavsiyelerde bulundu. Ak Parti’nin öneminden bahseden Atalay, “Ak Parti bizin çok önemlidir. Ben her zaman gittiğim yerlerde bunu hep söylerim. Davamız benim hayatımdan dahi önemlidir” ifadesinde bulundu.
“AYRI BİR ÖNEME SAHİP”
Kişiler değişse de, bizim için bu hareketin yürümesi önemlidir diyen Atalay, “Biz partimizin her kademesine ayrı bir önem veririz. Bizim Gençlik Kollarımız, Kadın Kollarımız her zaman ayrı bir öneme sahiptir” diye konuştu. Toplantıya sohbet şeklinde devam Beşir Atalay, “Emek vermeden hiçbir şeyin karşılığı olmaz. Meşakkat çekeceksin, zorlanacaksın ve karşılığını alacaksın. Siyasette sorgulayıcı olmak gerekiyor. Ak Parti bu güne geldiyse tartışarak geldi. Ortak akılı her zaman kullandık. Bu parti bugüne geldiyse bu şekilde geldi” dedi. Atalay daha sonra soru cevap şeklinde gençlik kolları üyelerinin sorularını cevapladı.  Gençlik kolları üyeleri hazırladıkları, kara kalem resmini Prof. Dr. Sayın Beşir Atalay’a hediye ettiler.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu