Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSpor

Averajda bile yarışıyorlar

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale 1. Amatör Küme’de haftalar ilerledikçe heyecan da artıyor. Kümenin 1. sırasında 12 puanla yer alan Türk Metal Gençlikspor’u 1 maçı eksik Kırıkkale Yahşihanspor takip ediyor. İki şampiyonluk adayı averajda da rekabet içerisinde.

TÜRK METAL KAYIPSIZ

Kırıkkale 1. Amatör Küme’de özellikle iki ekip arasında büyük bir çekişme yaşanıyor. Geride kalan haftalarda karşılaştıkları rakiplerini farklı mağlup eden Türk Metal Gençlikspor ve Kırıkkale Yahşihanspor şampiyonluk yolunda yapılan tahminleri boşa çıkarmıyor. Geride kalan haftalarda 4 müsabakaya çıkan ve bu müsabakaları farklı kazanarak 12 puan toplayan Türk Metal Gençlikspor grup liderliğini sürdürüyor.

GOL MAKİNESİ YAHŞİHAN

Türk Metal Gençlikspor’u 1 maç eksiğiyle Kırıkkale Yahşihanspor takip ediyor. Kırıkkale Yahşihanspor geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele ettiği kadrodan 5 önemli futbolcuyla yeniden sözleşme imzalamış ve kümeye iddalı bir şekilde hazırlanmıştı. Kırıkkale Yahşihanspor’un bu iddiası müsabakalara da yansıyor. Sezon açılış haftasını dinlenerek geçiren ve akabinde 3 müsabakaya çıkan Mavi-Beyazlı ekip, 3 müsabakada toplam 20 gol kaydetti ve kalesinde yalnızca 2 gol gördü.

LİSE EN SÜRPRİZ EKİP

Şampiyonluk yolundaki iki iddialı ekibi 4 müsabakada 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi alan Kırıkkale Lisesi Gençlikspor takip ediyor. Kümenin yeni ekibi Kırıkkale Lisesi, gösterdiği mücadele ile adından sıkça söz ettiriyor. Ancak ekibin averajı da mücadelesinin tam tersi bir hal alıyor. 4 müsabakada rakip filerele 10 gol kaydeden Kırıkkale Lisesi, kalesinde ise 14 gol gördü.

ÖZEL İDARE DÜŞÜŞTE

MKE Mühimmatspor ise Kırıkkale Lisesi’ni 1 maç eksikle 6 puanla takip ediyor. Sarı-Lacivertli ekip 3 müsabakada 2 galibiyet ve 1 yenilgi aldılar. 3 müsabakada rakip fileleri 16 kez havalandıran MKE Mühimmatspor kalesinde 5 gol gördü. Grubun 5’inci sırasında yer alan MKE Çelikspor ise 4 haftada 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 4 puanda kaldı. Hasandedespor 3 müsabakada yalnızca 1 kez güldü ve 1 maçı eksik durumda. Keskinspor’da geçtiğimiz yıl ki görüntüsünden çok uzakta gözüküyor. Mavi-Beyazlı ekip 3 müsabakada bir kez galip geldi. Şentepespor’un da durumu Keskinspor’la aynı. Kümenin en kötü performansı sergileyen ekibi ise İl Özel İdaresi oldu. İl Özel İdaresi 4 müsabakadan da sahadan yenilgiyle ayrıldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu