Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiManşet

Destekleme müracaatları sona eriyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Recep Kırbaş, mazot, kimyevi gübre ve toprak analizi desteklemesi 2013 yılı müracaatlarının 31 Aralık 2013’te sona ereceğini hatırlattı.

ÖNEMLİ DUYURU

İl Müdürü Kırbaş, “2013 üretim yılı Çiftçi Kayıt Sistemine kayıt olmuş veya kaydını güncellemiş çiftçilere mazot, kimyevi gübre ve toprak analizi destekleme ödemesi yapılacağını beyan etti. İl Müdürü Kırbaş  “Uygulamaların aksamadan yürütülebilmesi, ödemelerde gecikmeye mahal verilmemesi ve muhtemel mağduriyetlerin önlenmesi için çiftçilerimizin; Çiftçi Kayıt Sistemi  kayıtları  ve Mazot Gübre Toprak Analizi Desteği  başvuru süresinin 31 Aralık 2013 tarihinde sona ereceği, bu tarihe kadar müracaatlarını yapmaları gerekiyor.

LİSTE ASILACAK

Kırbaş 50 da. ve üzeri arazilerin gübre desteğinden yararlanabilmeleri için yetkilendirilmiş laboratuarlarda toprak analizi yaptırmaları gerektiğini hatırlatarak, “Söz konusu destekleme ödemelerine müracaatların sona ermesinin akabinde ödeme listeleri Belde, Köy, Mahalle ve Müdürlüğümüzde askıya çıkarılacak ve askının kesinleşmesini müteakiben ödemelere başlanacaktır” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu