Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Aybimaş’tan BİM’e Tepki

BİM’in CEO’su Aykaç’a bir tepki de Kırıkkale’nin yerli firması AYBİMAŞ’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Ayan’dan geldi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

BİM’in CEO’su Aykaç’a bir tepki de Kırıkkale’nin yerli firması AYBİMAŞ’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Ayan’dan geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli’ye yönelik sarf ettiği sözlerle tepki çeken BİM’in eski CEO’su Galip Aykaç’a bir tepki de Kırıkkale’nin yerli firması AYBİMAŞ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Ayan’dan geldi. Kırıkkale’den başlattıkları tepkinin dalga dalga büyüyeceğine işaret eden Ayan “Her zaman devletimizin ve milletimizin yanındayız” diye konuştu

HADDİNİ AŞMIŞTIR

AYBİMAŞ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Ayan bir basın toplantısı düzenleyerek devlet büyüklerine sözleriyle tepki çeken BİM’in eski CEO’su Galip Aykaç’a tepkilerini dile getirdi. Yerel ve ulusal basın temsilcilerinin katıldığı toplantıda konuşan Ayan “Aybimaş ailesi olarak 25 yerel marketimizde yedi yüz elli  kişiye iş istihdam sağlayan yerli ve milli firmayız. Her zaman devletimizin ve milletimizin yanındayız. Şehit kanlarıyla yoğrulmuş vatan topraklarımızda binlerce iş adamı yetişmiştir. Bunlar hiç bir zaman devletine başkaldırıp kafa tutmamıştır. Halkına hizmet edip devletine vergisini ödemiştir. Ancak bu ahlaksız, bu densiz BİM’in cinosu öyle kudurmuş ki, kendisinde bir kudret görüp haddini aşarak devletimize ve devlet büyüklerimize hakaret etmiştir. Bimin cinosunun bu hadsizliğine öyle bir cevap ile başlayacağız ki, Kırıkkale’mizden başlayarak tüm illerimizde bu harekat dalga dalga büyücek ve siz bu dalganın altında kalacaksınız. Nasıl ki denizler dalgalar ile pisliği kenara atıyorsa bizde sizi bu dalgalar ile kenara atacağız” ifadesini kullandı.

BİM’DEN AYRILANLARA İŞ SÖZÜ

Yönetim Kurulu Başkanı Ayan “Kırıkkale’mizde Aybimaş olarak başlattığımız bu proje ile bimlerde çalışan kardeşlerimizi halkımızı BİM’e tedarik işi yapan esnafımızı mağdur etmeyecektir. Şehrimizde bulunan BİM şubelerinde çalışan tüm kardeşlerimizi yarın itibariyle AYBİMAŞ’a işe başlatacağız. Şehrimizin mahallerinde bulunan BİM marketlerinin faaliyetlerinin son bulması durumunda aynı gün aynı bölgeye Aybimaş marketi açacağız. Bölgemizde bime yerel tedarik işi yapan firmaları mağdur etmeden tedarik işlerini Aybimaşa yönlendireceğiz. Elimizde bulunan ürünlerimize hiç bir fiyat artışı yapmayacağız” diye konuştu.

ESNAF KARDEŞLERİMİZİN DESTEK VERMESİNİ BEKLİYORUZ

Ayan “Marketlerimize girecek yeni ürünlerin fiyat artışının yapılmaması için üreticilerin ve tedarik zincirlerinin sıkı denetlenmesini bekliyoruz. Diğer illerimizdeki yerli ve milli market sahibi esnaf kardeşlerimizin bu projemize destek vermelerini bekliyor hep birlikte devletimizin yanında olmayı davet ediyoruz. Zaman birlik olma zamanıdır. Savaşlar günümüzde tank ve tüfekle değil ekonomik silahlar ile yapılmaktadır. Bizim elimizde de güçlü silahlarımızın olduğunu devlet düşmanları bilmelidir” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x