Spor

Aziz Yıldırım’ın Yönetiminde Bir Keskinli

 Fenerbahçe'de başkan adaylarından Aziz Yıldırım'ın yönetim kurulu listesi belli oldu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

ÖZEL HABER
Fenerbahçe’de başkan adaylarından Aziz Yıldırım’ın yönetim kurulu listesi belli oldu.

Fenerbahçe Başkan adayı Aziz Yıldırım’ın yönetim kurulunda 9.Sıradan listeye giren Murat Salar, Bir çok Keskinli gencin okuması için seferber olan önemli mevkilere gelen bir çok Keskinli’de emeği olan Keskin ve Keskinliler için gecesini gündüzüne katan bir çok Keskinlinin yakınen tanıdığı Keskin ilçesinin efsane isimlerinden Milli Eğitim Bakanlığı Başmüfettişi,Keskinliler Derneğinin kurucu başkanı Merhum Doğan Salar’ın oğlu.

Murat Salar Kimdir
1971 yılında Keskin’de doğdum. Eğitimimi Ankara’da tamamladım. A.Ö.D Tevfik Fikret Lisesi’ni bitirdikten sonra 1994 yılında ODTÜ İktisat bölümünden Ekonomist ünvanıyla mezun oldum. 2 yıl Price Waterhouse Coppers’ta çalıştıktan sonra yaklaşık 14 yıl Anadolu Grubu’nun finans sektöründeki iştiraklerinde üst düzey yöneticilik yaptım. 2010 yılı başında profesyonellikten girişimciliğe geçiş yaparak bir aracı kurum satın aldık. Akabinde, Bosphorus Capital Portföy Yönetimi A.Ş.’yi kurduk. Şirketimiz 3 yıl gibi kısa sürede Türkiye’nin en büyük bağımsız portföy yönetim şirketi konumuna ulaştı. İtalya’nın en büyük bağımsız portföy yönetim grubu olan Azimut Internaqtional Bospghorus Capital’in %100 hissesini 2015 yılı içerisinde satın aldı. Daha önce satınalmış olduğu iki Türk portföy yönetim şirketi ile birleştirdi ve entegre yeni yapının ismi Azimut Portföy Yönetimi A.Ş. oldu. Yaklaşık 3 milyarlık varlık büyüklüğüne sahip Türkiye’nin en büyük bağımsız portföy yönetim şirketi olan Azimut Portföy, dünya genelinde 50 milyar $’lık varlık büyüklüğüne sahip Azimut International’ın iştirakidir. 2016 yılından bu yana Azimut Portföy’de Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyorum. Evliyim ve İrem Duru ve Beren isminde iki kızım var.

Bloomberg HT'de 'Bir Hayat Hikayesi': Murat Salar - Bloomberg HT

Aziz Yıldırım'ın Yönetiminde Bir Keskinli - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Aziz Yıldırım’ın Yönetiminde Bir Keskinli – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

 

  • Otomatik taslak - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x