Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Babalar gününde intihar etti, İki çocuğu babasız kaldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Babalar gününde intihar etti, İki çocuğu babasız kaldı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

 

İl Gıda Tarım Hayvancılık Müdürlüğü’nde memur olarak çalışan evli 2 kız çocuğu babası 46 yaşındaki Ömer Şen, evde kimsenin olmadığı bir sırada yatak odasında kendisine ait av tüfeğini başına dayayıp ateşleyerek yaşamına son verdi.

 

EVDE KİMSE YOKTU

Olay, Çallıöz Mahallesi 492’nci Sokak’ta akşam saatlerinde meydana geldi. Tarım Müdürlüğü’nde memur olarak çalışan Ömer Şen, geçtiğimiz gün akşam saatlerinde eşi ile büyük kızının çarşıda, küçük kızının ise bahçede olduğu sırada evin yatak odasına geçip, kendisine ait av tüfeğini başına dayayıp, tetiğe dokundu. Şen olay yerinde hayatını kaybederken, eve gelen eşi ve çocukları büyük şok yaşadı. Gözü yaşlı iki kız çocuğu babalar gününden bir gün önce babalarının intihar etmesi ile sinir krizleri geçirdi.

 

EMNİYET SORUŞTURMA BAŞLATTI

Ömer Şen’in beli bir sıkıntısı olmadığı belirtilirken, cesedi, otopsi için Ankara Adlı Tıp Kurumu’na gönderildi. Müdürlükte çalışan arkadaşları Şen’in çok iyi biri olduğunu, böyle bir olayı nasıl yaptığına inanamadılar. Ardında hafızalarda soru işareti bırakan Şen’in neden intihar ettiğini belirlemek amacıyla emniyet güçleri tarafından olayla soruşturma başlatıldı. Şen’in intihar ettiği olayını duyan mesai arkadaşları ise; haberi alır almaz olay yerine akın etti. Şen’in cenazesi Ankara’da yapılan otopsinin ardından burada toprağa verilecek.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu