Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGenel

Badminton şampiyonları belli oldu

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları kapsamındaki Badminton Genç Erkekler müsabakaları sona erdi. Çok Amaçlı Spor Salonu'nda gerçekleşen müsabakalarda, Kırıkkale'nin farklı ilçelerinden çok sayıda okul ve sporcu mücadele etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları kapsamındaki Badminton Genç Erkekler müsabakaları sona erdi. Çok Amaçlı Spor Salonu’nda gerçekleşen müsabakalarda, Kırıkkale’nin farklı ilçelerinden çok sayıda okul ve sporcu mücadele etti.

Müsabakaların ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş, yaptığı açıklamada, “Gençlerimizi spora teşvik etmek ve yeteneklerini keşfetmek amacıyla bu tür müsabakalar düzenliyoruz. Sporcularımız, bu müsabakalarda gösterdikleri performansla bizleri gururlandırdı. Dereceye giren sporcularımızı tebrik ediyorum” dedi.

badminton-sampiyonlari-belli-oldu1.png

ÇEKİŞMELİ MÜCADELEYE SAHNE OLDU

Güneş, “Badminton, hem bireysel hem de takım sporudur. Bu nedenle, gençlerin hem fiziksel hem de sosyal gelişimine katkıda bulunur. Bu müsabakaların, gençlerin Badminton sporuna

ilgisini artırmasını ve yeni yeteneklerin keşfedilmesini umuyorum” diye konuştu.

GENÇ ERKEKLER DERECELERİ

1.Başaran Anadolu Lisesi

2.DEK Koleji

3.Şehit Nebi Gündoğan Kırıkkale Anadolu Lisesi

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x