GündemKırıkkaleManşet

Bahçeli ve Destici, Kırıkkalelileri ağırladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu, Kırıkkaleliler Vakfı ve Kırıkkaleli İşadamları ve Yöneticiler Derneğinden oluşan bir grup heyet MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi  ve Büyük Birlik Partisi  Genel Başkanı Mustafa Destici’yi makamında ziyaret etti.

 

BAHÇELİ’YE TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİLER

MHP Genel merkezinde gerçekleşen ziyarette, Devlet Bahçeli Kırıkkalelilerin birlik beraberliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek çalışmaları hakkında yöneticilerden bilgi aldı. Ziyarete Katılan Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Cemal Sertkaya, Kırıkkaleliler Vakfı Başkanı Aytekin Araç, Kırıkkaleli İşadamları ve Yöneticiler Derneği başkanı Ali Asker Demirhan yoğun çalışma temposu içerisinde kendilerine kapılarını açan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye teşekkürlerini iletti.

 

KIRIKKALELİ ADAYLARIMIZ HALK ADAMIDIR

Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Cemal Sertkaya ve Kırıkkaleliler Vakfı Başkanı Aytekin Araç BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’yi makamında ziyaret etti. Kırıkkalelilerin ziyaretin dolayı memnuniyeti dile getiren Destici Kırıkkale’yi Ebru’ya benzeterek “Ortaanadolu’nun bütün renklerini Kırıkkale’de bulmak mümkün. Kırıkkale’de yaşayan insanlara baktığımız zaman Anadolu’nun çeşitli illerinden göç almış bir şehir. Orta Anadolu insanının harmanlandığı bir şehir. Hizmet almayı hak eden, ancak hizmetten geri kalmış bir şehir” dedi.

 

ADAYLARIMIZI SİZLERE EMANET EDİYORUZ

Destici, Parti olarak Kırıkkale’ye önem verdiklerini ve Kırıkkale’de çıkardıkları milletvekili adaylarının diğer siyasi parti adaylarının profiline bakarak halkın arasından çıkmış kişiler olduğunu dile getirdi. Destici Kırıkkaleli STK yöneticilerine “Adaylarımızı sizlere emanet ediyoruz” dedi.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu