GündemKırıkkaleManşet

Bakır’dan Kimsesiz çocuklara veto

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Piknik yapmak için Celal Bayar Parkına giden Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk esirgeme yurdunda kalan çocuklar, Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır’dan veto yedi.

 

İÇERİ ALINMADILAR

Edinilen bilgilere göre, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Çocuk esirgeme yurdunda kalan çocuklar, piknik yapmak için Celal Bayar Parkına gitti. İddialara göre; Araçları ile malzemeleri içeriye bırakmak isteyen öğrencilere Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır’dan veto geldi. Öğrencilerin malzemelerini içeriye bırakmaları konusunda Celal Bayar Parkında çalışan personele talimat veren Bakır, çocuklara şevkat göstermek yerine veto etmesi kamuoyunda tepkilere neden oldu.

 

BUNE PERHİZ, BUNE LAHANA TURŞUSU

Kırıkkale Belediyesi, çocuk esirgeme yurdunda kalan çocuklara her defasında şevkat gösterilmesi gerektiğini, çocuklara iyi davranılması konusunda toplantılar yapıyor. Belediye Başkan Yardımcısı Bakır’ın bu tavrının ardından akıllara “Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu” sözünü getirdi. Konu ile ilgili olarak herhangi bir açıklama yapmayan Kırıkkale Belediyesi cephesinden, kamuoyu tarafından önümüzdeki günlerde bir açıklama bekliyor.

 

Özel Haber

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu