Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Balıkçılar Denetlendi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü sürdürülebilir su ürünleri avcılığının sağlana bilmesi için küçük boydaki su ürünleri satışının önlenmesi amacıyla balık satıcılarını denetledi.
DENETİMLER DEVAM EDECEK
Kırıkkale İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından sürdürülebilir su ürünleri avcılığının sağlanabilmesi için özellikle küçük boyda su ürünleri satışının önlenmesine yönelik perakende satış yerlerindeki denetimlerin devam ettiği belirtildi. Kırıkkale merkezinde kurulan Çarşamba ve Cumartesi semt Pazar yerlerinde İl Müdürlüğü  teknik elemanları ve Kırıkkale Belediyesi zabıta ekiplerince su ürünlerinin hijyen, kalite ve standartlara uygun olarak güvenilir biçimde tüketiciye sunulmasını sağlamak amacıyla denetimler yapıldığı ifade edildi. Kırıkkale İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden gelen bilgiye göre “Halkın daha sağlıklı ve hijyenik koşullarda balık tüketmeleri için denetimlerin aralıksız devam edeceği bildirildi.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x