Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Baro Çakır’a emanet

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Barosu 14’üncü Olağan Genel Kurulunu Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı salonunda gerçekleştirdi. Gerçekleşen seçimde 59 oy alan Av. Erol Çakır Başkanlığa seçildi.

 

FAALİYET RAPORLARI OKUNDU

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı salonunda yapılan Kırıkkale Barosu 14’üncü Olağan Genel Kurulunda ilk olarak faaliyet raporları okundu. Faaliyet raporlarının okunmasının ardından Barolar Birliği Genel Başkan Yardımcısı Başar Yaltı bir konuşma yaptı. Yaltı’nın ardından Baro Başkan adayları Muzaffer Şener, Yeşim Oktar Varlı, Ramazan Özdoğan ve Erol Çakır konuşmalarını yaparak, Başkan olarak seçildikleri taktirde nelerin yapılması gerektiğini ve eksikler hakkında görüşlerini sundular.

 

59 OY İLE BAŞKAN SEÇİLDİ

Konuşmaların ardından Olağan Genel Kurula katılan avukatlar oylarını kullandı. Yapılan oy kullanımının ardından kullanılan 144 geçerli oyun 59 oyunu alan Av. Erol Çakır başkanlığa seçildi. Baro Başkanlığının önemli bir görev olduğunu söyleyen yeni Baro Başkanı Çakır, Yönetim kurulu ve avukatlar ile iç içe olarak çalışmalar yapılacağını, gündemlerinde olan çalışmaları yapacaklarını ifade etti. Çakır ayrıca, tüm avukat arkadaşlarına teşekkür etti. Yapılan Kurula; Barolar Birliği Genel Başkan Yardımcısı Başar Yaltı, mevcut Baro Başkanı Yeşim Oktay Varlı, Kırşehir ve Yozgat illeri baro başkanları ve avukatlar katıldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu