Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2024 Yerel SeçimlerSiyaset

Başkan Adayı Önal, Projelerini Açıklıyor

CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal, sosyal medya üzerinden projelerini açıklıyor. Kırıkkale'nin kangren hale dönüşmüş sorunlarına da çözüm üretecek projelere yer veren Önal, her geçen gün başka bir projeye veriyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

CHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Ahmet Önal, sosyal medya üzerinden projelerini açıklıyor. Kırıkkale’nin kangren hale dönüşmüş sorunlarına da çözüm üretecek projelere yer veren Önal, her geçen gün başka bir projeye veriyor.

İşte Ahmet Önal’ın Başkan olması halinde gerçekleştirmeyi vaat ettiği projelerinden bir kısmı:

1- Otopark Sorununu Biz Çözeceğiz

Kırıkkale Belediyesi Olarak, Şehrimizin En Önemli Sorunlarından Biri Olan Yetersiz Otopark Alanlarına Etkili Çözümler Üretecegiz. Yer Altı Otoparklarıyla Trafik Sıkışıklığını Azaltarak Şehrimizi Rahatlatacağız. Ayrıca, Cumhuriyet Meydanı’nı Bir Cazibe Merkezi Haline Getirme Hedefimiz Doğrultusunda Kapalı Otoparklarımızı da Projemize Entegre Ederek Hayata Geçireceğiz.

2- Kadın Kooperatifleri Kuracağız, Emekliler Lokali Oluşturacağız

Kırıkkale Belediyesi Olarak Kadın İstihdamını Güçlendirmek ve Üretimi Artırmak İçin Kararlı Bir Şekilde Kadın Kooperatifleri Kuracağız. Bu Kooperatifler, Sadece Ekonomik Değil, Aynı Zamanda Toplumsal Bir Dönüşümün Simgeleri Olacaklar. Emekli Vatandaşlarımız İçinse Sıcaklığıyla Kalpleri Isıtacak, Konforuyla Huzur Verecek ve Ekonomik Emekliler Lokali Oluşturacağız.

3- Hayvan Dostlarımıza Çağdaş ve Modern Barınaklar İnşa Edeceğiz

Kırıkkale Belediyesi Olarak, Sevgili Hayvan Dostlarımızın Her Birinin İhtiyaç Duyduğu Temizlik, Bakım ve Sağlık Sorunlarını Karşılayacak; İyileştirilip Rehabilite Edilen Dostlarımız İçinse Çağdaş ve Modern Barınaklar İnşa Edeceğiz.

4- Yaşlı Bakım ve Huzurevi Projemizi Hayata Geçireceğiz

Kırıkkale Belediyesi Olarak İsteğimiz, Sevgili Büyüklerimizin Evlerinde Çocukları, Torunları ve Sevdikleriyle Huzurlu bir Şekilde Yaşlanmalarını Sağlamaktır. Hayat Şartları Beklenmedik Zorluklarla Dolu Olabilir, Bu Yüzden Yaşlılarımızın Sıcak Bir Yuvada Yaşamlarını Sürdürebilmeleri İçin Yaşlı Bakım ve Huzurevi Projemizi Hayata Geçireceğiz.

5- Semt Pazarlarının Çatılarına Güneş Enerji Panelleri Entegre Edeceğiz

Kırıkkale Belediyesi Hem Bütçesine Ek Gelir Elde Edecek, Hem de Temiz Enerjiye Katkı Sağlayacak . Belediyemize Ait Kapalı Semt Pazarlarının Çatılarına Güneş Enerji Panelleri Entegre Edeceğiz.

6- Kreş ve Gündüz Bakımevini Hayata Geçireceğiz

Kırıkkale’mizde Çalışan Annelerin En Çok İhtiyacı Olan Çocuklarının Bakımı İçin Belediyeye Ait Kreş ve Gündüz Bakımevini Hayata Geçireceğiz.

7- Spor Merkezini Yapacağız

Kırıkkale’mizin gençlerinin kötü alışkanlıklardan uzak durması, hem fiziksel hem de ruhsal olarak kendilerini geliştireceği, “Yüzme Bilmeyen Kimse Kalmasın” sloganı ile Spor Merkezini yapacağız.

8- Rekreasyon Alanlarını İnsanlarımızın Hizmetine Sunacağız

Kırıkkale’miz Yeşil Alana Doyacak, Spor Aktivitelerini, Pikniğini Rahatça Yapacak Yeni Rekreasyon Alanlarını İnsanlarımızın Hizmetine Sunacağız.

9- Sosyal Tesisler, Kent Meydanı, Eğitim Alanları, Çocuk Oyun Alanları, Aile Lokali Hayata Geçireceğiz

Kırıkkale’mizin ihtiyacı olan Belediye Sosyal Tesisleri, Kent Meydanı Düzenlemesi, Eğitim Alanları, Çocuk Oyun Alanları, Aile Lokali Projelerimizi Hayata Geçireceğiz.

10- Kültür Kongre ve Sanat Merkezini Yapacağız

Kırıkkale’mizde Büyük Toplantılara, Sanatsal Etkinliklere ve Organizasyonlara Ev Sahipliği Yapacak, Modern Mimarili Kültür Kongre ve Sanat Merkezini Yapacağız.

11- Düğün Salonu Projemizi Hayata Geçireceğiz

Kırıkkale’mizde Ekonomik Koşullarda Düğün, Toplantı Yapmak İsteyen Halkımız İçin Düğün Salonu Projemizi Hayata Geçireceğiz.

12- Cumhuriyet Meydanımızı Turizm Merkezi Yapacağız

Kırıkkale’mize 24 Saat Yaşayan, İçerisinde Dükkan ve Atölyeler, ( Yöresel Ürün Pazarı) Sosyal Faaliyetlerin Yapıldığı Yenilenmiş Cumhuriyet Meydanımızı Turizm Merkezi Yapacağız.

13- Sosyal Tesisler, Kent Meydanı, Eğitim Alanları, Çocuk Oyun Alanları, Aile Lokali Hayata Geçireceğiz

Kırıkkale’mizin ihtiyacı olan Belediye Sosyal Tesisleri, Kent Meydanı Düzenlemesi, Eğitim Alanları, Çocuk Oyun Alanları, Aile Lokali Projelerimizi Hayata Geçireceğiz.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x