Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EğitimGündemManşet

Başaran Koleji’den Türkiye Derecesi

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve ‘Tüm Kahramanlarımıza Minnettarız’ parolası ile başlatılan mektup yarışmasında Kırıkkale Özel Başaran Koleji öğrencisi İnci Ayan dereceye girdi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve ‘Tüm Kahramanlarımıza Minnettarız’ parolası ile başlatılan mektup yarışmasında 13-17 yaş kategorisinde Kırıkkale Özel Başaran Koleji öğrencisi İnci Ayan dereceye girdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Kahramanlarımıza Minnettarız’ yarışması düzenledi. ‘Evde Kal Sağlıklı Kal’ anlayışı doğrultusunda online olarak gerçekleştirilen ve 13-17, 22-29 yaş aralığında düzenlenen yarışma için 7 bin 562 adet başvuru yapıldı.

Yarışmanın 13-17 yaş kategorisinde Kırıkkale Özel Başaran Koleji öğrencisi İnci Ayan ilk 10’a kalarak dereceye girdi. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda sonuçlanan yarışmada birinci seçilen mektupları Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya iletti. Korona virüs dolayısıyla tüm çalışanlara moral vermek amacıyla yapılmış yarışma hem katılan sayısının yoğunluğu hem de mektup içerikleri bakımından güzel sonuçlar oluşturdu.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x