GündemManşet

Başbakan’dan YHT müjdesi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Anayasa değişikliğini anlatmak için gittiği Amasya’da konuşan Binali Yıldırım, “Samsun-Amasya-Çorum-KIRIKKALE hızlı tren projesi ihale aşamasında” dedi.

 

BİN 215 KİLOMETRELİK HAT

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, anayasa değişikliğine ilişkin halk oylaması sürecinde, partisinin Amasya Yavuz Selim Meydanı’ndaki mitinginde yaptığı konuşmada, bölge için hızlı tren müjdesi de verdi. Türkiye genelinde bin 215 kilometre hızlı tren hattı yaptıklarına dikkati çeken Yıldırım, Samsun-Amasya-Çorum-Kırıkkale hızlı tren projesi çalışmasının da sürdüğünü belirtti.

 

‘KAHVALTIYA ANKARA’YA GİDECEKSİNİZ…’

Yıldırım, “Amasya’ya hızlı tren yapıldığında Ankara’ya, Konya’ya sadece bir kaç saat içinde bağlanacak. Böylece sabah Ankara’ya kahvaltıya gideceksiniz. Oradaki akrabalar öğlen yemeğine size gelecek. Yol medeniyet, su medeniyettir. Projede bölüm bölüm ihale ve proje hazırlık çalışmaları devam ediyor” diye konuştu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x