Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Başbakan’ın şahitliğinde dünya evine girdiler

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

DEMİR VE CANARSLAN AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

 

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir ve Selbi Demir’in oğlu Şerafettin ile Hüsniye-Adem Canarslan’ın kızı Kübra Başbakan Binali Yıldırım’ın şahitliğinde dünya evine girdi.

 

MUTLULUKLARINA ORTAK OLDULAR

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mehmet Demir ile Selbi Demir’in oğulları Şerafettin Demir ile Hüsniye-Adem Canarslan çiftinin kızları Kübra Beyaz Saray Düğün Salonunda düzenlenen ve Başbakan Binali Yıldırım’ın şahitliğini yaptığı düğün töreniyle dünya evine girdi. Gerçekleştirilen düğün törenine katılan çok sayıda davetli çiftin mutluluğuna ortak oldu. Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreninde genç çiftin mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

 

KATILIM YÜKSEK OLDU

Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur tarafından Kübra-Şerafettin çiftinin kıyıldığı nikâh törenine; Başbakan Binali Yıldırım, Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can, Abdullah Öztürk, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çayraka, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, il yöneticileri, ilçe belediye başkanları, AK Parti il yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

AİLELER FEDAKÂRLIKTAN KAÇINMADI

Çocukları için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan her iki aile, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayanlara da teşekkür ettiler. Milletvekili Demir, “Genç çiftlerimiz, yavrularımız inşallah hep böyle mutlu olurlar. Onların mutlu olmaları bizim en büyük duamız. İnşallah vatana, millete hayırlı evlatlar yetiştirirler. Başbakanımız Binali Yıldırım’da bizleri kırmayıp bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadı. Başbakanımız Binali Yıldırım ve tüm dostlarımaza teşekkür ederim” ifadesinde bulundu.

 

AİLE CÜZDANINI GELİNE VERDİ

Kübra-Şerafettin çiftinin nikah şahitliğini yapan Başbakan Binali Yıldırım ise nikah töreninde yaptığı konuşmada, genç çifte mutluluklar dileyerek, aile cüzdanının gelin Kübra’ya taktim etti. Bizlerde KENT Gazetesi ailesi olarak Kübra-Şerafettin çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.

 

Haber: Burak Can

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x