Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

FETÖ’yü Tamamen Çözdük 

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

HABER: HAKAN ŞAYIK

FOTO: BURAK CAN

 

EMNİYET MÜDÜRÜ MAHMUT ÇORUMLU, GAZETEMİZİ ZİYARET ETTİ.

 

Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Kent Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ragıp Cihat Mencet’i ziyaret etti. 1 Mayıs itibaren ile yeni yayın dönemi ve güçlü kadrosu ile faaliyetlerine başlayan Kent Gazetesi’ni kutlayan Müdür Çorumlu, yapılan haberlerle gazetenin şehre bir farklı bakış açısı getirdiğini söyledi. FETÖ’nün Kırıkkale yapılanmasının tamamen çözüldüğüne dikkat çeken Çorumlu, şehrin asayişi hakkında bilgiler verdi.

 

HER DÜĞÜNE 1 SİVİL POLİS

Kırıkkale’ye gelmesi ile şehrin asayiş yönünden çalışmalarına katkılar sağlayan, herkesimin bir ağabeyi olan İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Kent Gazetesi İmtiyaz Sahibi, Elif Şirketler ile RCM Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Ragıp Cihat Mencet’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kent gazetesinin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve özel haberleri ilgi ve beğeni ile okuduğunu ifade eden Müdür Çorumlu, şehirde 3 konu üzerinde ağırlıklı olarak çalışmalar yürüteceklerini söyledi.

 

EROİN’E AĞIR DARBE

Düğünlerin acıya dönüşmemesi ve istenmeyen olaylara sebebiyet verilmemesi için vatandaşların silah atmamalarını isteyen Çorumlu, her düğüne 1 veya 2 sivil polis vereceklerini, silah atıldığının tespiti ile düğün kapatma cezası uygulayacaklarını belirtti. Öte yandan FETÖ yapılanmasının Kırıkkale ayağının tamamen çözüldüğüne dikkat çeken Çorumlu, operasyonların artarak devam edeceğini vurguladı. Son olarak Çorumlu, il genelindeki eroin satıcılarına yoğun operasyonlarla darbe vurulduğunu ve satışın tamamen bitirildiğini, şuanda ise esrar ve hap diye tabir edilen satıcılara yönelik operasyonların başladığını açıkladı.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x