Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyaset

Başbuğ anısına resim sergisi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kurucusu Alparslan Türkeş, doğum gününde sevenleri tarafından anıldı. Alparslan Türkeş tüm Türkiye’de ve Kırıkkale’de   “Doğumunun 99. yılında 99 fotoğraf ile Başbuğ Alparslan Türkeş” adlı fotoğraf sergisi Cumhuriyet Meydanı’nda sevenleri tarafından özlemle anıldı.

ÖZLEMLE ANILDI
Alparslan Türkeş nam-ı diğer Başbuğ olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) kurucusu doğum yıl dönümünün 99. yılında Kırıkkale’de sevenleri tarafından özlem ile anıldı. Kırıkkale Ülkü Ocakları’nın organize ettiği Alparslan Türkeş Kırıkkale’de “Doğumunun 99. yılında 99 fotoğraf ile Başbuğ Alparslan Türkeş” adlı fotoğraf sergisi Cumhuriyet meydanında sevenleri tarafından özlemle anıldı.

ASLA UNUTULMAYACAK
Cumhuriyet Meydanı’nda Alparslan Türkeş’in yaşamındaki kesitlerden oluşan 99 fotoğraf ile Başbuğ Alparslan Türkeş adlı fotoğraf sergisi açıldı.  Alparslan Türkeş’e dualar okunmasıyla başlayan anma programına Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, Kırıkkalespor Kayyumu Av. Abdullah Pekgöz, Ülkü Ocakları Başkanı Ali Gençtürk, TÜRÇEV yöneticileri ile çok sayıda öğrenci ve partili partisiz vatandaşlar katıldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x