Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2024 Yerel SeçimlerSiyaset

Başkan Ahmet Önal: “Artık sorunları çözme vakti”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, resmi olmaya sonuçlara göre seçimi kazanmasının ardından Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlara hitap etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale Belediye Başkanı Ahmet Önal, resmi olmaya sonuçlara göre seçimi kazanmasının ardından Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan vatandaşlara hitap etti.
41 yıldır Kırıkkale’de yaşadığını belirten Önal, her daim vatandaşların yanında olmaya devam edeceğini söyledi.

ARTIK SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN BURADAYIM

Kırıkkale’nin her sorununu bildiğini ifade eden Önal, konuşmasında şunları kaydetti: “Bu kentte doğdum, bu kentte büyüdüm. Bu kentte okudum. Ekmeğimi bu kentte kazandım. Siyasete bu kentte girdim. Sizlerle beraber olmanın mutluluğunu görüyorum. Her gün sizinler beraber olmaya çalıştım.”

“Acı gününüzde, tatlı gününüzde, çarşıda, pazarda, sokakta, her yerde yanınızda olmaya çalıştım. Sorunlarınızı anlatmaya çalıştım. Problemlerinizi Ankara’ya taşıdım. Sesiniz, nefesiniz olmaya çalıştım. Artık sorunları çözmek için buradayım. Kırıkkale’nin her sorununu biliyorum. Kırıkkale’nin her sokağını biliyorum. Her mahallesini biliyorum. Kırıkkale’de yaşayan herkesi tanıyorum.”

HERKESE SAYGI DUYDUM

Kırıkkale’nin kazandığını belirten Önal, “Değerli hemşerilerim; kucaklaşmaya geliyoruz. Kaynaşmaya geliyoruz. Birleşmeye geliyoruz. Hep yapıcı olmaya çalıştım. Hep birleştirmeye çalıştım. Asla kimse hakkında kötü bir şey söylemedim.”

“Herkese saygı duydum. Bu kentte aday olan herkese saygı duydum. Siyaset yapan herkese saygı duydum. Her siyasi partiye saygı duydum. Tüm adaylara başarılar diledim. Kimseyi ötekileştirmedim. Kimseyle kavga etmedim. Bugün kaybeden yoktur. Bugün Kırıkkale kazanmıştır. Bu sonuç herkes için kazanmış olmaktır” diye konuştu. Önal, siyasi görüşü fark etmeksizin vatandaşların her daim yanında olacağını aktardı.

Haber71 Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x