Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
2024 Yerel SeçimlerSiyaset

Başkan Ahmet Önal’dan Kırıkkaleli Hemşehrilerine Teşekkür Mektubu

31 Mart yerel seçimlerinde Kırıkkale'de seçimi CHP'nin Belediye Başkan adayı Ahmet Önal kazandı. Önal, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla Kırıkkale halkına teşekkür etti. Yayımlamış olduğu teşekkür mektubunda şu ifadelere yer verdi:

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

31 Mart yerel seçimlerinde Kırıkkale’de seçimi CHP’nin Belediye Başkan adayı Ahmet Önal kazandı. Önal, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla Kırıkkale halkına teşekkür etti. Yayımlamış olduğu teşekkür mektubunda şu ifadelere yer verdi:

“Teşekkürler KIRIKKALEM,

1 Nisan 2024 den itibaren İkiyüzbin Kırıkkaleli hemşerimin tamamının Belediye Başkanı olacağım. Kazanan, Kırıkkaleli hemşerilerim oldu. Bu seçimin kaybedeni yoktur.

Kırıkkaleli hemşehrilerimin bana yüklediği sorumluluğun, çok çalışmam gerektiğinin farkındayım. En kısa süre de kollarımızı sıvayarak çalışmalara başlamak için sabırsızlanıyorum.

Belediye Başkanlanmıza, Belediye Meclis Üyelerimize, bürokratlarımıza, işçisinden memuruna, bugüne kadar şehrimize hizmet etmiş, emeği geçmiş herkese çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra birlikte çalışarak bu şehre hizmet edeceğiz, sorunları birlikte çözeceğiz.

Siz, bu şehre hizmet etme yetkisini bana verdiniz. Emanetinize gözüm gibi bakacağım. Sizi asla hayal kırıklığına uğratmayacağım. Bu konuda sizlere söz veriyorum.

Bu süreçte bana destek olan;

Sayın İl Başkanım ve Yönetim Kuruluna, Sayın Merkez İlçe Başkanım ve Yönetim Kuruluna, Sayın Kadın Kolları Başkanım ve Yönetim Kuruluna, Sayın Gençlik Kollan Başkanım ve Yönetim Kuruluna, Sayın Halkçı Liseliler Başkanım ve Yönetim Kuruluna, sandıklarda görev alan okul ve sandık sorumlusu arkadaşlarıma, gönül vererek can siperane çalışan isimsiz kahramanlarımıza, seçim güvenliğini sağlayan Seçim Kurulu, Sandık kurulu görevlilerimize, Kolluk kuvvetlerimize ve tüm KIRIKKALE halkımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

SÖZ VERDİĞİMİZ GİBİ

BİRLİKTE BAŞARDIK,

BİRLİKTE KAZANDIK,

BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ!!!

ÇÜNKÜ KIRIKKALE BİZİM EVİMİZ…

Ahmet ÖNAL

Kırıkkale Belediye Başkanı

Başkan Ahmet Önal'dan Kırıkkaleli Hemşehrilerine Teşekkür Mektubu - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Başkan Ahmet Önal’dan Kırıkkaleli Hemşehrilerine Teşekkür Mektubu – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Önal, ayrıca seçim sonuçlarını değerlendirdiği CHP Kırıkkkale İl Başkanlığında Gençlik Kolları başkanı Ulaş Emre Demirel ve gençler ile bir araya geldi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x