Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yahşihan

Ahmet Sungur Teşekkür etti

Kırıkkale Yahşihan’da Ahmet Sungur %42,24 oy alarak Yahşihan’ın yeni belediye başkanı seçildi. Seçimden sonra seçmenlerine teşekkür etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Yahşihan’da Ahmet Sungur %42,24 oy alarak Yahşihan’ın yeni belediye başkanı seçildi. Seçimden sonra seçmenlerine teşekkür etti.


SUNGUR SEÇİMİ KAZANDI
Kırıkkale’de il merkezi, ilçeler ve belde belediyelerinde kesin olmayan sonuçlar belli oldu. Bu kapsamda Yahşihan’da Ahmet Sungur %42,24 oy alarak  Yahşihan’ın yeni belediye başkanı seçildi.Dün akşam sularında kesin olmayan sonuçlar belli olduktan sonra Ahmet Sungur Yahşihan’da seçmenleri ile miting düzenledi. Yoğun katılım gösteren vatandaşlar Yahşihan’da Ahmet Sungur’un Yahşihan Belediye Başkanı olmasını coşku ile kutladılar.

TEŞEKKÜR ETTİ
Ahmet Sungur  bu coşkulu buluşmada yaptığı açıklamada ‘’ Teşekkürler Yahşihan. Birlikte başardık, birlikte kazandık. Ak Parti Belediye Başkanı olarak yeniden seçilmekten, bu kutlu göreve layık görülmekten büyük bir kıvanç duyuyorum. Bu yolda her zaman omuz omuza yürüdüğümüz kıymetli gönül dostlarıma ve hemşehrilerime teşekkür ederim. Yahşihan’ımıza hayırlı ve uğurlu olsun inşallah.’’ diyerek seçmelerine teşekkürlerini ifade etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x