Siyaset

Başkan Pehlivanlı’dan ahde vefa

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı, partilerinde geçmişte görev yapan il başkanlarını ziyaret ederek, fikir alış verişinde bulundular.

HABER: TAHİR ERDEM

AK Parti İl Başkanı Engin Pehlivanlı, geçmişte İl Başkanı olarak hizmet veren Mürsel Akçay, Nuh Dağdelen, Zühtü Aksal ile Merkez İlçe Başkanı olarak görev yapan Halil Danacı, Murat Çaykara ve Enver Kılıç’ı ziyaret etti.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Başkan Pehlivanlı, “Ahde vefayı imandan sayan bir medeniyetin mensuplarıyız. AK Partimize geçmişte İl Başkanı olarak hizmet veren Sayın Mürsel Akçay, Sayın Nuh Dağdelen, Sayın Zühtü Aksal Başkanlarımız ile Merkez İlçe Başkanı olarak görev yapmış Halil Danacı, Murat Çaykara ve Enver Kılıç Başkanlarımızı yönetim kurulu üyelerimizle birlikte ziyaret ettik. Değerli fikirleri bizim için bir rehberdir. Zor zamanlarda partimizde görev alan değerli Başkanlarımıza sağlık, afiyet ve başarılar diliyorum” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu