Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Başkan Saygılı, Bakan Kurum ile  Görüştü

Kırıkkale Belediye Başkanı  Mehmet Saygılı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum ile Video Konferans sistemiyle gerçekleştirdiği toplantıda koronavirüs tedbirleri ve devam eden projeleri değerlendirdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Çevre ve Şehircilik Bakanı  Murat Kurum, Bakanlık Bürokratlarıyla Video Konferans yöntemiyle gerçekleştirilen toplantıda, Kırıkkale Belediye Başkanı  Mehmet Saygılı, Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, Vali  Yunus Sezer, AK Parti İl Başkanı  Nuh Dağdelen’in de bulunduğu toplantıda Başkan Yardımcıları Vedat Genç, Halil Danacı ve ilgili birim müdürleri yer aldı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, koronavirüsün tedbirleri kapsamında şehrimizde yapılan çalışmalar hakkında bilgi ve talepleri aldı. Kırıkkale Belediye Başkanı  Mehmet Saygılı, koronavirüse karşı ciddi manada çalışmalar yürütüldüğünü belirtip, Bakanlığın ilgi alanına giren konularda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Zor günlerde Kırıkkale’ye gösterdikleri ilgiden dolayı Kırıkkale Belediye Başkanı  Mehmet Saygılı Çevre ve Şehircilik Bakanı  Murat Kurum ve Bakanlık Bürokratlarına teşekkür etti. Çevre ve Şehircilik Bakanı  Murat Kurum’da Kırıkkale Belediye Başkanı  Mehmet Saygılı’ya çalışmalarından dolayı tebrik ederek başarılar diledi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x