GündemKırıkkaleManşet

Başkan Saygılı Halk Günü’nde sorunları dinledi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Halk Günü Etkinliğinin 194’üncüsü Belediye Meclis Toplantı Salonunda, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı başkanlığında gerçekleştirildi.

 

Çalışmaları her zaman yerinde denetliyoruz

Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen Halk Günü’nde Başkan Mehmet Saygılı, dile getirilen sorunlarla yakından ilgilendi. Vatandaşlar belediye çalışmalarından memnuniyetlerini dile getirerek sorunlarını başkana aracısız bir şekilde ilettiler. Sorunların çözümü için ilgili birim müdürlerine talimatlar veren Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, “Kırıkkale Belediyesi olarak vatandaşımızla devamlı olarak bir araya geliyoruz. Halk gününün yanı sıra esnafımız ve mahalle ziyaretlerimizde aralıksız devam ediyor. Yapılan çalışmaları her zaman yerinde denetliyoruz. Halk Günü etnikliğimizde vatandaşlarımızın sorunlarına imkanlar ölçüsünde çözüm buluyoruz.”dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x