Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Başkan Saygılı, Sokak Hayvanlarına Yem Bıraktı

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’da sokağa çıkma yasağı öncesi sokak hayvanlarını besledi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Tüm yurtta olduğu gibi Kırıkkale’de de arife günü ve Ramazan Bayramı boyunca sokağa çıkma yasağı uygulanacak. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’da sokağa çıkma yasağı öncesi sokak hayvanlarını besledi.

MAMA DESTEĞİ ARTIRILDI

Koranavirüs Tedbirleri Kapsamında önümüzde ki 4 gün boyunca tebriler en üst seviyeye çıkarıldı. Kırıkkale Belediyesi Veterinerlik Müdürlüğü, sokağa çıkma yasağı öncesi ve koronovirüs tedbirleri kapsamında yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarına mama desteğini sürdürüyor. Kırıkkale’nin park, bahçe, barınak ve doğal yaşam ortamlarında yaşayan sokak hayvanlarının gıda sıkıntısı çekmemesi için Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın talimatıyla mama desteği artırıldı.

CAN DOSTLARIMIZI UNUTMUYORUZ

Sokak hayvanlarının beslenme noktalarında ki bakım ve beslenmelerine katılan Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “Kırıkkale Belediye Başkanlığı olarak sokakta yaşayan sevimli dostlarımıza her zaman mama desteğimizi sürdürüyoruz. Onların bakımlarını barınaklarımızda gerçekleştiriyoruz. Şehrimizde ilk defa 4 gün süreli sokağa çıkma yasağı uygulanacak olması nedeniyle beslenemeyen hayvanlarımızı ihmal etmeyeceğiz. Bu dönemde ekiplerimiz tüm sevimli doslatırımıza su ve mama takviyesini artırarak devam ettirecek” dedi.

BİR KAP SU BİR KAP YEM

Şehir merkezinde parklarda ve tespit edilen noktalarda sokağa çıkma yasağı boyunca mama bırakılacağını söyleyen Belediye Başkanı Saygılı vatandaşlara da seslenerek “Sokağa çıkma yasağı boyunca hava sıcaklıklarıda can dostalarımızı etkileyecek. Onların beslenmelerine kapılarımızın önüne koyacağımız bir kap yem ve bir kap su ile onların beslenmelerine katkı sağlayalım” dedi.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x