Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yahşihan

BAŞKAN SUNGUR’DAN ÜST GEÇİT MÜJDESİ

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan Belediye Başkanı ve Ak Parti adayı Ahmet Sungur Kırıkkale merkez ile Yahşihan ilçesini birbirine bağlayacak köprülü kavşak projesinin müjdesini verdi. Başkan Sungur, Seyrantepe-Podium AVM, Bayraktepe-Yahşihan, Yeşilvadi-Yahşihan merkezi Kırıkkale ye bağlayacak olan araç üst geçidi projesinin karayolları genel müdürlüğü tarafından gündeme alındığını söyledi.

PROJE KARAYOLLARININ GÜNDEMİNE GİRDİ

2 dönemdir Yahşihan’ın çehresini değiştiren çalışmalara imza atan, bu çalışmalarla Yahşihan’ı Kırıkkale’nin parlayan ilçesi konumuna getiren Belediye Başkanı ve Ak Parti Adayı Ahmet Sungur Yahşihanlı ve Kırıkkaleli vatandaşlara bir müjde daha verdi. Podium AVM’nin de yer aldığı yaya üst geçidinin bulunduğu bölgede köprülü kavşak projesinin hayata geçmesi için girişimlerin tamamlandığını söyleyen Yahşihan Belediye Başkanı Sungur, projenin Karayolları Genel Müdürlüğüne sunulduğunu, yapılan ikili görüşmeler sonrasında gündeme alındığını vurguladı. Başkan Sungur projenin yatırım programına alınarak kısa zamanda hayata geçirileceğini kaydetti.

ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN

Belediye Başkanı Sungur “Seyrantepe-Podıum AVM, Bayraktepe-Yahşihan, Yeşilvadi-Yahşihan merkezi Kırıkkale ye bağlayacak olan araç üst geçit projesi yaptığımız görüşmeler sonrasında Karayolları Genel müdürlüğü tarafından gündeme alındı. Bu projemizin hayata geçmesiyle birlikte bu bölgede yaşayan hemşerilerimizin sorunu da ortadan kalkmış olacak. Ayrıca bu mahallerin Yahşihan merkeze ve üniversite kavşağına bağlayan yolun açılma çalışmalarında sona gelindi. İlimize ve ilçemize şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. ” diye konuştu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x