Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Başpınar’da Beraber Kaldık

Misli com 3.lig 3. grupta mücadele eden temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor kendi saha ve seyircisi önünde ligin 30. hafta karşılaşmasında Karaköprü Belediyespor'u konuk etti. Mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Misli com 3.lig 3. grupta mücadele eden temsilcimiz Kırıkkale Büyük Anadoluspor kendi saha ve seyircisi önünde ligin 30. hafta karşılaşmasında Karaköprü Belediyespor’u konuk etti. Mücadele 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

Kırıkkalespor ilk yarının 28. dakikasında Reha Kurt’un kafa golüyle 1-0 öne geçti.İlk yarı bu skorla sonuçlandı. İkinci yarıda Kırıkkalespor kalesi şok bir gol gördü. Sağ kanattan içeriye kesilen topta kaleci ve oyuncu topu bir birlerine bıraktı. Araya giren Karaköprülü futbolcu Fevzi Özkan tek vuruşla topu ağlara gönderdi. Bu golden sonra Kırıkkalespor oyunda pek varlık gösteremedi. Kırıkkalespor puanını 51’e çıkarırken, 5. sıradaki yerini korudu. Play-of mücadelesi veren diğer takımlar Ofspor-Orduspor ile berabere kalarak 51 puanda kaldı. Derince Belediyespor ise Çankaya’yı 1-0 yenerek puanını 51’e çıkardı. Böylelikle 3 takımın puanı 51 oldu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x