Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

Tunçbilek Kırıkkalelileri Ankara’da İftarda Buluşturdu

Kırıkkale Ülkü Ocakları eski Başkanı, Ankara Büyükşehir Belediyesi iştiraki ANFA Güvenlik Müdürü Serkan Tunçbilek tarafından iftar yemeği programı düzenlendi.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Ülkü Ocakları eski Başkanı, Ankara Büyükşehir Belediyesi iştiraki ANFA Güvenlik Müdürü Serkan Tunçbilek tarafından iftar yemeği programı düzenlendi.

GENİŞ KATILIM

İftar programına İYİ Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk, Kırıkkaleliler Dernek Başkanı Musa Yurtlu, Keçiören Belediye Başkan Yardımcısı Merih Karayol, Kırıkkale Ülkü Ocakları eski Başkanı Oğuzhan Gümüş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı, ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşları katıldı.

ALLAH’TAN GELEN HER ŞEYE EYVALLAH DERİZ

Yaklaşık 1000 kişinin katıldığı iftar davetinde Serkan Tunçbilek kısa bir karşılama konuşması da yaptı. Konuşmada “Öncelikle bizleri yaratan yaşatan kâinatın gerçek sahibi yüceler yücesi Rabbimin adıyla cümleten selamünaleyküm.Kıymetli misafirler bizleri bu mübarek Ramazan akşamında iftar sofrasında bir araya getiren dostça muhabbet ettiren, gönüllerimizi birleştiren Cenab-ı Allah’a sonsuz hamd-ü senalar olsun. Uzaklardan davetimize icabet ederek bir hoş seda duymak, güzel kelâm etmek için buraya gelen herkese teşekkür ederim. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.Bizler doğruya doğru yanlışa yanlış deriz. Yanımızda yalnızca dostlarımız, kardeşlerimiz, büyüklerimiz olsun bizim için dünya gamı hiçbir şeydir. Allah’dan gelen her şeye eyvallah deriz. Doğru yaptığımızın bedelini ödemeye de her daim hazırız. Kıymetli dostlar hepiniz sağ olun, var olun. Hayırlı ramazanlar” ifadelerini kullandı. Gecenin sonunda gönül dostlarının birbirleriyle hasret giderdiği, hasbihal ettiği uzun sohbetlerin gerçekleştiği görüldü.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x