Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Gündem

Başsavcı Keskin’den Memur-Sen’e Ziyaret

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, Memur-Sen İl Başkanı Recep Akdoğan ile Bem Bir-Sen Şube Başkanı Tuncay Bulut, Toç Bir-Sen Şube Başkanı Hacı Yılmazer, Büro Memur-Sen Şube Başkanı Ali Toprak’a iadei ziyarette bulundu.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Keskin, Memur-Sen İl Başkanı Recep Akdoğan ile Bem Bir-Sen Şube Başkanı Tuncay Bulut, Toç Bir-Sen Şube Başkanı Hacı Yılmazer, Büro Memur-Sen Şube Başkanı Ali Toprak’a iade-i ziyarette bulundu.

ANAYASAYA DAYANAN DEMOKRATİK, LAİK, SOSYAL ADALET

Memur-Sen İl Başkanı Akdoğan ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada “Memur-Sen İl Başkanı olarak Konfederasyonum, Yönetim Kurullarım, bağlı sendika kollarım ve bize gönül veren tüm üyelerimiz adına Sayın Başsavcımıza teveccühünden dolayı teşekkür eder, ziyaretlerinden onur duyduğumuzu ifade etmek isterim. Memur Sen Konfederasyonumuz ve bağlı tüm şube başkanlıklarımız ile birlikte Anayasa, yasalar ve Türkiye Cumhuriyeti’nin taraf ve üye devlet olarak bağlı olduğu uluslararası sözleşme ve şartlardan doğan hak ve yetkilerine dayanarak üyelerinin ortak ekonomik, sosyal, kültürel ve demokratik hak ve menfaatlerini adalet ve eşitlik ilkelerine göre korumak ve geliştirmek için gerekli çalışmayı yapar” misyonuna sahiptir. Bu doğrultuda özelde; üyelerinin ortak ekonomik, sosyal, kültürel, özlük, mesleki, hak ve menfaatlerini korumayı ve geliştirmeyi genelde ise; ülkemizde cereyan eden her türlü haksızlık ve hukuksuzluğa karşı çıkmayı temel amaç sayar. Bu amaçların gerçekleştirilmesinde evrensel insan haklarına ve Anayasaya dayanan demokratik, laik, sosyal adalet ve hukuk devleti anlayışı içinde çalışır.” dedi. Akdoğan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başsavcı Keskin’e plaket verdi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x